Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Το έξυπνο δαχτυλίδι της Samsung φωτίζεται!

Το MWC 2024 ξεκίνησε επίσημα και το Mobile World Congress (MWC), που γεννήθηκε το 1995, έφτασε τώρα στο 29ο έτος.Ως μία από τις κορυφαίες τεχνολογικές εκπομπές στον κόσμο, φυσικά συγκεντρώνει σημαντική προσοχή.

Την ημέρα έναρξης, η Honor και η Xiaomi πραγματοποίησαν την πρώτη εκδήλωση εκτόξευσης στο εξωτερικό του 2024. Η τιμή εισήγαγε τη σειρά Magic 6 και το Magic vs Porsche Design Edition στη διεθνή αγορά, ενώ η Xiaomi έφερε τη νεοσυσταθείσα Xiaomi 14 Ultra στη σκηνή MWC 2024.Όσον αφορά αυτά τα δύο γεγονότα εκτόξευσης, η ομάδα αναφοράς MWC Lei Technology, με επικεφαλής τον "Zhuang Tianming" και το "Dingxi", που παρέχεται σε βάθος κάλυψη στη Βαρκελώνη.Για λεπτομερές περιεχόμενο, ακολουθήστε την τεχνολογία Lei (ID: Leitech).Εκτός από αυτά τα δύο γεγονότα, η ομάδα της Lei Technology παρατήρησε ότι οι έξυπνες φορητές συσκευές, όπως το Smart Ring Galaxy Ring της Samsung, το οποίο έκανε μια μυστηριώδη εμφάνιση στη σειρά Samsung Galaxy S24 εκκίνηση ως "ένα ακόμη πράγμα", προσέλκυσε σημαντική προσοχή την πρώτη ημέρα του MWC2024. Ο δακτύλιος Galaxy έχει πλέον χαρακτηριστεί επίσημα ως "συσκευή AI", κατακλύζοντας την όρεξη του κοινού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά την ενίσχυση της ψηφιακής υγείας και το αυξημένο ενδιαφέρον των καταναλωτών για φορητές συσκευές όπως έξυπνες μπάντες και έξυπνα ρολόγια, οι κατασκευαστές έχουν παρουσιάσει λιγότερες νέες φορητές συσκευές σε εκπομπές όπως το CES και το MWC.Ωστόσο, σε αυτό το MWC, η ισχυρή "επιστροφή" των Samsung, OnePlus και Xiaomi θα μπορούσε να αναπνεύσει νέα ζωή στην αγορά έξυπνων φορέων.

1. Είναι το δαχτυλίδι AI της Samsung που οδηγεί ένα νέο κύμα σε έξυπνα φορητά

Στο MWC 2024, πολλοί κατασκευαστές έχουν ήδη αποκαλύψει νέα έξυπνα φορητά προϊόντα.Ας βουτήξουμε στις εκπλήξεις ότι αυτά τα νέα προϊόντα διατηρούν από την οπτική γωνία της ομάδας αναφοράς της τεχνολογίας Lei.

2. Samsung: Το "δαχτυλίδι AI" είναι πραγματικό;

Κατά την παγκόσμια εκτόξευση της σειράς Samsung Galaxy S24, ο δακτύλιος Galaxy έκανε την εμφάνισή του ως μυστηριώδης επισκέπτης.Εκτός από την επιβεβαίωση του ονόματός του και του γενικού σχήματος, αποκαλύφθηκαν λίγες πληροφορίες.Σήμερα, ο δακτύλιος Galaxy παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο MWC 2024. Αν και δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για πρακτική εμπειρία, έχει ήδη τραβήξει σημαντική προσοχή στα μέσα ενημέρωσης.

(Πηγή φωτογραφιών: Ομάδα αναφοράς τεχνολογίας Lei στο χώρο)

Ο δακτύλιος Galaxy είναι μια έξυπνη φορητή συσκευή σε σχήμα δακτυλίου εξοπλισμένη με αισθητήρα ηλεκτροκαρδιογραφήματος και αισθητήρα ροής αίματος.Σύμφωνα με τις επίσημες εισαγωγές, ο δακτύλιος αυτός παρέχει κυρίως αναφορές υγείας σχετικά με τη δραστηριότητα, τον ύπνο, τη διατροφή και το άγχος.

Πράγματι, οι έξυπνοι δακτύλιοι έχουν επιχειρηθεί από διάφορα εμπορικά σήματα πριν, όπως η OURA, η οποία έχει λάβει ευρεία προσοχή παγκοσμίως.






















Ωστόσο, αυτά τα προϊόντα αντιμετώπισαν πάντα πρακτικά ζητήματα, όπως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η χρήση της εμπειρίας, ή οι δυνατότητες παρακολούθησης δεν μπορούν να συγκριθούν με έξυπνες μπάντες.Οι αξιωματούχοι της Samsung δήλωσαν ότι ο δακτύλιος Galaxy θα αντιμετωπίσει αυτά τα θέματα και, το πιο σημαντικό, θα είναι μέρος της οικογένειας "Galaxy AI", που σημαίνει ότι θα περιλαμβάνει ορισμένες λειτουργίες του AI.

Ανεξάρτητα από αυτό, ο έξυπνος δακτύλιος έχει πάντα προσβληθεί ως η "νέα συσκευή ψηφιακής υγείας της εποχής", αλλά αποτέλεσε επίσης αντικείμενο τεχνικής συζήτησης.Τώρα, με τη Samsung να οδηγεί την χρέωση προς αυτή την κατεύθυνση και να παρέχει λειτουργίες που σχετίζονται με την ΑΙ, μπορεί επίσης να δείξει μια νέα κατεύθυνση για την έξυπνη φορετή αγορά.Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το έξυπνο δαχτυλίδι, μην χάσετε τις επιτόπιες αναφορές από την τεχνολογία LEI.Ακολουθήστε τον υπάλληλο Weibo της Lei Technology για τις τελευταίες πληροφορίες MWC 2024.

3. OnePlus: Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του γνάθου.

Μετά από τρία χρόνια, η OnePlus κυκλοφόρησε τελικά το δεύτερο smartwatch - το ρολόι OnePlus 2. Το OnePlus Watch 2 συνεχίζει τον κυκλικό σχεδιασμό του προκάτοχού του, ενημερώνοντας το υλικό επιλογής στο Sapphire Glass και την θήκη σε πιο ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα.Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις, το OnePlus Watch 2 πληροί τα πρότυπα στρατιωτικής ποιότητας.Φυσικά, το πιο σημαντικό σημείο πώλησης του ρολογιού OnePlus 2 είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.Η ενσωματωμένη μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 500mAh της επιτρέπει να διαρκέσει για 100 ώρες εκτεταμένης διάρκειας ζωής της μπαταρίας.