Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Αυξάνοντας σχεδόν 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια!Αυτή η εγχώρια εταιρεία GAN θα κυκλοφορήσει σύντομα;

Ο κορυφαίος κατασκευαστής Gan είναι τελικά δημόσιος!

Μόλις τώρα, σύμφωνα με τα τελευταία νέα της IFR, θυγατρική της Reuters, η Ennostar Inc. σχεδιάζει την IPO στο Χονγκ Κονγκ ήδη από αυτό το έτος, με στόχο να συγκεντρώσει περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 2,16 δισεκατομμύρια RMB).

Επί του παρόντος, η Ennostar Inc. συνεργάζεται με την CICC και την CMBC International για τη διαδικασία IPO.

Ιδρύθηκε το 2015, η Ennostar Inc. είναι παγκόσμιος ηγέτης στο Gan IDM.Στις αρχές Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, η Ennostar Inc. ανακοίνωσε μια σειρά επιτευγμάτων για το 2023 - μέχρι τον Δεκέμβριο, η αποστολή της εταιρείας Gan ξεπέρασε τα 500 εκατομμύρια μονάδες, κατατάσσοντας πρώτα παγκοσμίως σε μερίδιο αγοράς.

Όσον αφορά τα έργα, η Ennostar Inc. επεκτείνει επίσης την παραγωγή ενεργά τα τελευταία χρόνια:

Ήδη από τον Νοέμβριο του 2017, η Ennostar Inc. ίδρυσε και ξεκίνησε την παραγωγή της πρώτης γραμμής παραγωγής GaN με βάση το πυρίτιο των 8 ιντσών στο Zhuhai.

Τον Ιούνιο του 2018, το έργο Ennostar Inc. Suzhou δημιουργήθηκε επίσημα.Τον Ιούνιο του 2021, η γραμμή παραγωγής Gan με έδρα το Suzhou 8 ιντσών ανακοίνωσε μαζική παραγωγή.

Τον Νοέμβριο του 2023, η Ennostar Inc. εγκαινίασε επίσημα ένα παγκόσμιο κέντρο Ε & Α στη Suzhou, ξεκινώντας έρευνα σε συσκευές GAN 8 ιντσών και άλλες τεχνολογίες, με στόχο την οικοδόμηση μιας νέας βάσης Ε & Α για ευρύτατα υλικά και συσκευές ημιαγωγών Bandgap.Ταυτόχρονα, η Ennostar Inc. πραγματοποίησε επίσης τελετή υπογραφής δανείου για το "Έργο Δεύτερης Χωρητικότητας Δεύτερης Φάσης της γραμμής παραγωγής GAN με βάση το πυρίτιο των 8 ιντσών" (δηλ. Την τρίτη φάση του κοινοπρακτικού δανείου), εξασφαλίζοντας ένα δάνειο χρηματοδότησης έργου του1,3 δισεκατομμύρια RMB για την υποστήριξη των σχεδίων επέκτασης της εταιρείας για τα επόμενα δύο χρόνια.

















Όσον αφορά την ανάπτυξη νέων προϊόντων και την επέκταση της αγοράς, το περασμένο έτος η Ennostar Inc. ξεκίνησε προϊόντα όπως 700V υψηλής τάσης Gan.Για αγορές υψηλής ισχύος όπως διακομιστές και φωτοβολταϊκά, εισήχθησαν προϊόντα 650V για να προετοιμαστούν για περισσότερα σενάρια εφαρμογών.Ήδη από το 2021, η Ennostar Inc. παρήγαγε μαζικά τα ιδιόκτητα προϊόντα της Vgan Biagercation και τα εισήγαγε σε smartphones OPPO, καθιστώντας το πρώτο τσιπ Gan στον κόσμο που θα χρησιμοποιηθεί στους εσωτερικούς διακόπτες τροφοδοσίας των έξυπνων τηλεφώνων εκείνη την εποχή.

Είναι προβλέψιμο ότι η Ennostar Inc. διατηρεί μια θετική ορμή στο πεδίο GAN.Εάν είναι επιτυχής στο IPO φέτος, η μελλοντική της απόδοση θα είναι ακόμη πιο αναμενόμενη.