Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Ταϊβάν μέσα μαζικής ενημέρωσης: η αγορά τσιπ είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να ξεκινήσει η "αδυναμία"

Σύμφωνα με την China Times Electronics News, με την ταχεία αύξηση της παγκόσμιας ζήτησης για μάρκες, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας 7-νανομέτρων της TSMC, η δεξαμενή ήταν πλήρως φορτωμένη πριν από το τέλος του έτους και ακόμη και το 5-νανομέτρο, το οποίο αναμένεται να είναι μαζικής παραγωγής το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, έχει ληφθεί από μεγάλους πελάτες. Προνομιούχες, εμφανίζονται περισσότερες εντολές. Από την άποψη αυτή, η CLSA επεσήμανε στην τελευταία της έκθεση ότι η προμήθεια χυτηρίου 8 τεμαχίων γκοφρέτας στην Ασία δεν είναι μόνο τσοκ, αλλά και άλλοι κατασκευαστές όπως το UMC και το SMIC.

Η αρχική αγορά αναμένεται ότι η αλυσίδα εφοδιασμού προϊόντων ηλεκτρονικών ειδών θα καταρρεύσει, αλλά η ταχεία ανάπτυξη των βιομηχανιών που σχετίζονται με 5G έχει κάνει απρόσμενα ισχυρή ζήτηση, σε συνδυασμό με τις πωλήσεις της σειράς Apple iPhone 11 καλύτερα από τις προσδοκίες της αγοράς. τέλος του έτους Η χωρητικότητα είναι ελλιπής και οι συνθήκες πλήρους φορτίου είναι πιθανότερο να συμβούν το επόμενο έτος.

Σύμφωνα με την έκθεση, η CLSA ανέφερε ότι συμπεριλαμβάνοντας την εξαιρετικά λεπτή αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, τα κινητά τηλέφωνα 5G, τις αναβαθμίσεις PMIC / CIS και την επιτάχυνση της απαξίωσης των κινεζικών εταιρειών στην ηπειρωτική Κίνα αύξησαν σημαντικά τη συνολική ζήτηση για μάρκες, προμηθευτές απευθείας για να βρείτε Πηγαίνετε στο χυτήριο. Αυτό δείχνει ότι ορισμένοι κατασκευαστές φοβούνται πράγματι να εξαντληθούν. Επιπλέον, η χωρητικότητα του ίδιου της Samsung είναι σχεδόν γεμάτη, η οποία είναι πρωτοφανής. Η Samsung αναμένεται να μετατοπίσει κάποιες παραγγελίες σε κατασκευαστές wafer 12 ιντσών.

Από την άποψη αυτή, η Lyon Securities επεσήμανε ότι ο εντοπισμός της ηγετικής αλυσίδας εφοδιασμού ημιαγωγών είναι ασταμάτητος, πράγμα που σημαίνει ότι η κλίμακα του χυτηρίου ασιατικών πλακιδίων θα συνεχίσει να επεκτείνεται.