Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Η Seoul Semiconductor θα πραγματοποιήσει δημοπρασία βασικού χαρτοφυλακίου τεχνολογιών ευρεσιτεχνίας για σχεδιασμό δικτύου 5G και κάμερες smartphone

Η Seoul Semiconductor ανακοίνωσε ότι θα δημοπρατήσει το χαρτοφυλάκιο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ημιαγωγών RF και το χαρτοφυλάκιο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας πακέτων LED υψηλής ισχύος και αναζητά πιθανούς αγοραστές ή συνεργάτες αδείας για ορισμένες από αυτές τις τεχνολογίες.

Η Seoul Semiconductor πιστεύει ότι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δυσκολεύονται να αποκτήσουν βασικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους.

Αναφέρεται ότι στην πρώτη δημοπρασία η Seoul Semiconductor θα αναζητήσει τον υψηλότερο πλειοδότη για 98 περιουσιακά στοιχεία σχετικά με τον ενισχυτή ισχύος και τους ημιαγωγούς RF νιτριδίου του γαλλίου, συμπεριλαμβανομένων 55 αμερικανικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, τρία εκ των οποίων έχουν λάβει άδεια στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και στις ΗΠΑ Στρατός. Αυτά τα χαρτοφυλάκια ευρεσιτεχνιών RF προέρχονται από την αμερικανική εταιρεία SETi (Sensor Electronic Technology, Inc.) η οποία εξαγοράστηκε από τη θυγατρική εταιρεία Seoul Viosys της Seoul Semiconductor το 2015. Η τελευταία επένδυσε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια στην έρευνα και την ανάπτυξη για αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Η SETi επικεντρώνεται τώρα στην τεχνολογία UV LED, οπότε τώρα προετοιμάζεται να δημοπρατήσει το χαρτοφυλάκιο ευρεσιτεχνιών GaN RF.

Το GaN έχει ένα μεγαλύτερο διάκενο ζώνης από το πυρίτιο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει υψηλότερες τάσεις από το πυρίτιο και μπορεί να περάσει γρηγορότερα το ρεύμα μέσω της συσκευής. Το GaN γίνεται η τεχνολογία επιλογής για κινητές και δορυφορικές επικοινωνίες, ραντάρ, ασύρματη φόρτιση και αυτόνομη οδήγηση.

Με την έλευση της τεχνολογίας 5G, η αγορά RF GaN αναπτύσσεται ταχέως. Μέχρι το 2024, η αγορά ραδιοσυχνοτήτων GaN θα αυξηθεί στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια (Yole Développement, 2019) και το παγκόσμιο μέγεθος εξαρτημάτων RF αναμένεται να φθάσει τα 45 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025 (Έκθεση έρευνας αγοράς, 2019). Η Sumitomo Chemical, η Cree και η Qorvo κατέχουν σήμερα το μερίδιο του λέοντος στην αγορά GaN RF.

Στη δεύτερη δημοπρασία, η Seoul Semiconductor θα διεξάγει δημοπρασίες πάνω από 100 διπλώματα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ, της Ευρώπης, της Κίνας, της Ιαπωνίας και της Κορέας σχετικά με τη συσκευασία LED υψηλής ισχύος και τον προσαρμοστικό φωτισμό. Τα πακέτα LED υψηλής ισχύος χρησιμοποιούνται ευρέως σε smartphones και εφαρμογές αυτοκινήτων, ενώ ο προσαρμοζόμενος φωτισμός χρησιμοποιείται σε φακούς κάμερας smartphone, φακούς και προβολείς αυτοκινήτου. Αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι ορισμένα βασικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας υψηλής ισχύος τσιπ LED. Το τσιπ LED υψηλής ισχύος μπορεί να πραγματοποιήσει το λεπτό και ελαφρύ σχέδιο του φακού και του φλας, καλύπτοντας έτσι τις διάφορες λειτουργικές απαιτήσεις της αγοράς για κάμερες smartphone.

Ο Chung Hoon Lee, ιδρυτής της Seoul Semiconductor, και ο Chae Hon Kim, Διευθύνων Σύμβουλος της SETi, δήλωσαν ότι ορισμένες μεγάλες εταιρείες έχουν παραλάβει παράνομα τα εμπορικά μυστικά μας, εκσφενδονίζοντας εργαζομένους ή υιοθετώντας προϊόντα χαμηλού κόστους που αγνοούν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, βιομηχανία. . Ως εκ τούτου, θα πωλήσουμε ορισμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε εταιρείες που δεν ανταγωνίζονται άμεσα και θα επενδύσουν τα κέρδη από τη δημοπρασία στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στο μέλλον.

Τα τελευταία χρόνια, η Seoul Semiconductor έχει κινήσει πολλές αγωγές πατέντας σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ αυτών, η αγωγή παράβασης ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε πρόσφατα κατά της εταιρείας LED Everlight στη Γερμανία έχει κερδίσει, η Everlight αναζητεί προσφυγή. στο αμερικανικό δικαστήριο του Τέξας, κατέθεσε μια "πώληση τηλεόρασης της Philips που παραβιάζει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της εταιρείας" εναντίον του διανομέα των ΗΠΑ "Fry's Electronics" "Και κέρδισε την αγωγή · στη Γερμανία, μια μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρία διανομής ηλεκτρονικών ειδών" Conrad Electronics " μια δίκη περί παραβίασης διπλώματος ευρεσιτεχνίας για οπίσθιο φωτισμό για κινητά τηλέφωνα και δεν έχει σημειωθεί πρόοδος.