Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Με την αύξηση των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, η Nowi θα αναπτύξει δυναμικά τη συγκομιδή ενέργειας PMIC

Σύμφωνα με τις αναλογικές εκθέσεις eeNews, η Nowi BV αύξησε πρόσφατα 10 εκατομμύρια δολάρια μέσω ενός γύρου χρηματοδότησης μετοχικού κεφαλαίου. Αυτός ο κύκλος χρηματοδότησης θα επενδύεται κυρίως σε προϊόντα PMIC, με σκοπό την εμπορική παραγωγή το 2020.

Η χρηματοδότηση παρασχέθηκε από την εταιρία επιχειρηματικών κεφαλαίων Disruptive Technology Ventures (DTV) με έδρα το Άμστερνταμ.

Εννοείται ότι το 2018, η DTV συνεργάστηκε με την κυβέρνηση των Κάτω Χωρών για την παροχή χρηματοδότησης σπόρων για την Nowi για να της επιτρέψει να διεξάγει έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογίας και την βοήθησε να αποκτήσει πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nowi, Simon van der Jagt, είπε κάποτε: "Θα ξεκινήσουμε το πρώτο προϊόν NW-A2.3 για τη συγκομιδή ενέργειας PMIC κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020 και στη συνέχεια θα επεκτείνουμε περαιτέρω τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες".

Ο Nowi δήλωσε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αυτόν τον κύκλο χρημάτων για να δημιουργήσει ένα επιχειρησιακό μοντέλο και να το χρησιμοποιήσει ευρέως σε εφαρμογές Διαδικτύου και καταναλωτικές συσκευές όπως τα έξυπνα ρολόγια και άλλα φορητά.

Εννοείται ότι το 2018 η Nowi ανακοίνωσε ότι έχει ενσωματώσει την τεχνολογία της στην έξυπνη μονάδα παρακολούθησης MMT, μετατρέποντας την φωτεινή ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια και τροφοδοτώντας νέα υβριδικά ρολόγια. Από τότε, η Nowi έχει κατορθώσει να αποδείξει ότι η τεχνολογία της μπορεί να υποστηρίξει τη χρήση των chips Huawei's narrowband IoT.

Ο Nowi υποστηρίζει ότι η τεχνολογία του είναι συμπαγής και απαιτεί λίγα εξωτερικά εξαρτήματα σε σύγκριση με άλλες μεθόδους. Και μπορεί να χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα πολλαπλές πηγές ενέργειας (ηλιακή, μηχανική, θερμική και ραδιοφωνική).

Ο Van der Jagt δήλωσε: "Αυτή είναι μια νέα τοπολογία που απαιτεί λιγότερα εξωτερικά εξαρτήματα για να επιτύχει απόδοση μετατροπής 80% έως 90%." Σημείωσε επίσης ότι "η χρήση του Nowi PMIC μπορεί να μειώσει τον αριθμό των εξωτερικών εξαρτημάτων κατά τουλάχιστον 15 Χρήση αυτών των εξαρτημάτων μπορεί να προσθέσει επιπλέον $ 1 στο λογαριασμό υλικών και μια πρόσθετη περιοχή $ 1 PCB."

Ο Van der Jagt δήλωσε ότι ένα από τα κλειδιά για την επιτυχία στις διαδικτυακές εφαρμογές και στις εφαρμογές για τους καταναλωτές θα είναι η δυνατότητα υποστήριξης συχνών δημοσκοπήσεων μέσω προσαρμοστικών PMIC (ακόμη και μηχανικών μαρκών). Πρέπει επίσης να αναπτύξει περισσότερες χρήσεις για να καλύψει τη ζήτηση της αγοράς.