Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Η Yageo επενδύει πάνω από 10 δισεκατομμύρια δολάρια NT, τα ταϊβάν φυτά αναμένεται να ωφεληθούν

Σύμφωνα με την Taiwan Media Economic Daily, ο κατασκευαστής παθητικών εξαρτημάτων Yageo σχεδιάζει να επενδύσει 10 δισ. Δολάρια (περίπου 2.311 δισ. RMB) προκειμένου να επεκτείνει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας όπως τα βιομηχανικά οχήματα. Οι παραγωγοί της βιομηχανίας επεσήμαναν ότι το εργοστάσιο εξοπλισμού αυτοματισμού Wanrun αναμένεται να επωφεληθεί από αυτό, και η λειτουργία του πρώτου τριμήνου θα φτάσει στο τέλος.

Αναφέρεται ότι η παραγωγική ικανότητα της Yageo είναι περίπου 50%. Ωστόσο, προκειμένου να ανταποκριθεί στη ζήτηση της αγοράς και να ανταποκριθεί στη νέα εποχή των ηλεκτρονικών αυτοκινήτων 5G και της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Yageo αποφάσισε να συνεχίσει την επέκταση της ερευνητικής και αναπτυξιακής της βάσης στην Ταϊβάν, στην Κίνα, για να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμη δυναμική ανάπτυξης.

Ως προμηθευτής της Yageo, ο κατασκευαστής εξοπλισμού Wanrun αναμένεται να επωφεληθεί από την αισιοδοξία της αγοράς. Επιπλέον, η Wanrun έχει αποκαλύψει προηγουμένως ότι οι πελάτες των παθητικών εξαρτημάτων έχουν προγραμματίσει να επεκτείνουν την παραγωγή και έχουν αρχίσει να συνεχίζουν τις παραγγελίες τους.

Αλλά για την κερδοσκοπία της αγοράς, η Wanrun είναι απρόθυμη να σχολιάσει πάρα πολύ. Ωστόσο, η Wanrun ανέφερε ακόμα ότι πολλοί πελάτες παθητικών εξαρτημάτων έχουν επεκτείνει την παραγωγή των προϊόντων κινητής τηλεφωνίας 5G και έχουν ήδη ξεκινήσει το πρώτο κύμα παραγγελιών αγοράς εξοπλισμού. Οι παραγγελίες του Wanrun είναι άνοδος και χρειάζονται μόνο 1 έως 2 μήνες για να εμφανιστούν. Τώρα απόδοση.

Λιπαρά από το παραδοσιακό φαινόμενο εκτός εποχής, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι παραγγελίες πελατών για παθητικά εξαρτήματα δεν έχουν ληφθεί υπόψη, τα έσοδα της Wanrun τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους μειώθηκαν στα 55,57 εκατομμύρια δολάρια, ετήσια μείωση 35,62%. Οι άνθρωποι στη βιομηχανία προβλέπουν ότι τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, το κάτω μέρος της επιχείρησης θα πρέπει να είναι για την Wanrun, και το πρώτο τρίμηνο των αποτελεσμάτων του τρέχοντος έτους θα βρεθεί κάτω.