Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Κάτω από την επιδημία, θα κερδίσει η βιομηχανία των πάνελ ή θα πέσει σε κρύο χειμώνα;

Το 2019, ολόκληρη η βιομηχανία πάνελ βρίσκεται σε κατάσταση «ουσιαστικής πτώσης των αποστολών και« ατελείωτων τιμών », αλλά αυτό που είναι απροσδόκητο είναι ότι μια καταστροφή φέτος έκανε την κατάσταση να αλλάζει ξαφνικά. Με το νέο στέμμα του Wuhan Το ξέσπασμα της πνευμονίας έχει χτυπήσει την Κίνα και ακόμη και τις ξένες βιομηχανίες διαδοχικά, και η βιομηχανία πάνελ δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά.

Τώρα, τι συμβαίνει με αυτούς τους κατασκευαστές πλαισίων;

BOE: Κανονική παραγωγή σε γραμμές παραγωγής σε ολόκληρη τη χώρα, και τώρα δεν έχει μεγάλη επίπτωση

Εννοείται ότι η γραμμή παραγωγής 10.5 της BOE Wuhan είναι η νέα γραμμή παραγωγής της εταιρείας. Παρόλο που η συνολική πρόοδος καθυστέρησε, δεν έχει μεγάλη επίπτωση στη συνολική κατάσταση λειτουργίας. Ταυτόχρονα, η παραγωγή και η λειτουργία των άλλων τοπικών εργοστασίων της εταιρείας είναι φυσιολογικά.

Το προσωπικό της BOE δήλωσε: "Η γραμμή Wuhan Line είναι μια νέα γραμμή παραγωγής. Δεν υπάρχει μεγάλη απόδοση τώρα και βρίσκεται ακόμα στη διαδικασία αύξησης της παραγωγικής ικανότητας. να είναι ελαφρώς πιο αργή. Είπε ότι δεν υπήρξε μεγάλη επίπτωση. "


Επιπλέον, ο αρμόδιος υπεύθυνος της Chongqing BOE δήλωσε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του εαρινού φεστιβάλ, η BOE εργάζεται επίσης υπερωρίες και συνεχίζει τις δραστηριότητες παραγωγής και λειτουργίας.

Ταυτόχρονα, η BOE δήλωσε πρόσφατα ότι η εταιρεία, ως σημαντικό βιομηχανικό έργο σε διάφορες πόλεις, έχει διατηρήσει πλήρη και στενή επικοινωνία με τις τοπικές κυβερνήσεις. Η τοπική κυβέρνηση έχει δώσει μεγάλη υποστήριξη στην εταιρεία σε διάφορες πτυχές όπως η μεταφορά και η τρέχουσα επιδημική κατάσταση κάθε λειτουργίας της γραμμής παραγωγής είναι περιορισμένη.

Σχετικά με το θέμα της απογραφής των πρώτων υλών, η BOE δήλωσε ότι οι εταιρείες και οι ανάντη προμηθευτές διαθέτουν ορισμένα αποθέματα για να καλύψουν τις ανάγκες της τρέχουσας παραγωγής. Επιπλέον, η εταιρεία έχει καθιερώσει ένα διαφοροποιημένο σύστημα προμηθευτών εδώ και πολλά χρόνια και ο αντίκτυπος των τοπικών επιδημιών στην ασφάλεια της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι περιορισμένος.

Visionox: Η επιδημία δεν θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην παραγωγή και λειτουργία της εταιρείας

Στην ανακοίνωση που κυκλοφόρησε στις 4 Φεβρουαρίου, η Visionox δήλωσε ότι η βιομηχανία της εταιρείας είναι η βιομηχανία της οθόνης, η παραγωγική διαδικασία είναι μοναδική και η γραμμή παραγωγής πρέπει να λειτουργεί συνεχώς όλο το χρόνο. Κατά τη διάρκεια του εαρινού φεστιβάλ, η γραμμή παραγωγής της εταιρείας συνέχισε να παράγει κατά τρόπο ομαλό, σύμφωνα με το σχέδιο παραγωγής, και ενημέρωσε έγκαιρα τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες για την πρόοδο της παραγωγής και τα μέτρα ελέγχου απόκρισης για την επιδημική κατάσταση. Επί του παρόντος, η απογραφή πρώτων υλών των γραμμών παραγωγής της εταιρείας μπορεί να καλύψει τις σημερινές ανάγκες παραγωγής.


Ταυτόχρονα, ανταποκρινόμενη στην προσωρινή έλλειψη πρώτων υλών που ενδέχεται να παρουσιαστεί στο μέλλον που επλήγη από την επιδημία, η εταιρεία εξασφαλίζει επίσης την προμήθεια πρώτων υλών και τη λειτουργία των γραμμών παραγωγής μέσω του ενεργού συντονισμού των προμηθευτών και των διαύλων εφοδιαστικής και την προσαρμογή των στρατηγικών παραγωγής . Η επιδημία δεν θα προκαλέσει την παραγωγή και τη λειτουργία της εταιρείας Μεγάλη επιρροή.

Shentianma: Η απογραφή υλικών μπορεί να ικανοποιήσει τις τρέχουσες ανάγκες παραγωγής και οι επακόλουθες επιπτώσεις δεν μπορούν να προσδιοριστούν προς το παρόν

Η Shenzhen Tianma ανακοίνωσε την 4η ότι σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της βιομηχανίας και τη ζήτηση της αγοράς, η γραμμή παραγωγής της εταιρείας διατηρούσε συνεχή παραγωγή και λειτουργία κατά τη διάρκεια του εαρινού φεστιβάλ.

Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία επισήμανε ότι η παραγωγική βάση της Wuhan Tianma Microelectronics Co., Ltd., θυγατρική της Wuhan Tianma Microelectronics Co., Ltd., αντιπροσωπεύει περίπου το 20% της συνολικής παραγωγικής ικανότητας. Βραχυπρόθεσμα, η εφοδιαστική, η επιστροφή των εργαζομένων και η προσφορά ορισμένων πρώτων υλών αντιμετωπίζουν ορισμένες πιέσεις.

Ταυτόχρονα, απαντώντας στο θέμα της απογραφής υλικού, ο Chi Yunfeng, υπεύθυνος του Λειτουργικού Κέντρου Shenzhen Tianma, δήλωσε ότι από την παρούσα κατάσταση, το υλικό απογραφής της εταιρείας μπορεί να καλύψει τις σημερινές και ορισμένες ανάγκες παραγωγής. Η εταιρεία έχει επίσης συντονίσει ενεργά τα κανάλια εφοδιαστικής με προμηθευτές διαπραγμάτευσης, ζητά τη στήριξη από τις αρμόδιες αρχές κλπ. Και προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι πρώτες ύλες παρακολούθησης θα εισέλθουν στην αγορά κατόπιν αιτήματος. Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις αλλαγές της κατάστασης της επιδημίας και διατηρεί την ομαλή επικοινωνία με τους εταίρους στην αλυσίδα εφοδιασμού, και προσαρμόζει και ανταποκρίνεται εγκαίρως στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Ο Chi Yunfeng υπογράμμισε ότι η επιδημία ήταν σε εθνικό επίπεδο και οι βιομηχανικές αλυσίδες ανάντη και κατάντη επηρεάστηκαν σε κάποιο βαθμό. Οι γραμμές παραγωγής της εταιρείας συνέχισαν να παράγουν και να λειτουργούν κατά τη διάρκεια του εαρινού Φεστιβάλ. Μέσω της κατανομής της παραγωγικής ικανότητας διαφόρων βασικών γραμμών ακινήτων, η παροχή δυνατοτήτων αποστολών ενότητας μπορεί να καλύψει τις υπάρχουσες ανάγκες των πελατών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ως κύριος προμηθευτής οθονών απεικόνισης για διάφορα ιατρικά προϊόντα, από την εμφάνιση της επιδημίας, οι σχετικοί πελάτες της Shenzhen Tianma έχουν αυξήσει τη ζήτηση και έχουν επείγουσες ανάγκες για ορισμένα προϊόντα. Από αυτή την άποψη, Shenzhen Tianma είπε ότι από την τρέχουσα αποδοχή παραγγελιών, παραγγελίες πελατών είναι επαρκείς, και δεν έχουν γίνει προσαρμογές για την περικοπή παραγγελιών ή μειώσεις έχουν ληφθεί. Προς το παρόν, η επιδημική κατάσταση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και αλλαγή. Οι επακόλουθες επιπτώσεις στον κλάδο δεν μπορούν να προσδιοριστούν προς το παρόν. Οι παράγοντες που καθορίζουν αν οι μεταβολές ανάντη ή κατάντη είναι μεγαλύτερες και πρέπει να γίνουν ειδικές εκτιμήσεις βάσει των πραγματικών αλλαγών που ακολουθούν.

TCL Huaxing: Επηρεασμένος από την επιδημία, ορισμένα υλικά παραγωγής μπορεί να έχουν βραχυπρόθεσμες υστερήσεις

Την 2η, η TCL Group εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ανταπόκριση της εταιρείας στη νέα επιδημία κοροναϊών το 2019.

Στην ανακοίνωση, η TCL δήλωσε ότι τα εργοστάσια t3 και t4 της Huaxing που παράγουν προϊόντα μικρού και μεσαίου μεγέθους βρίσκονται στο Wuhan. Κατά τη διάρκεια του εαρινού Φεστιβάλ, σχεδιάστηκε η παραγωγή και η λειτουργία και οι σημερινοί δίαυλοι ναυτιλίας για τα τελικά προϊόντα είναι φυσιολογικοί.

Προς το παρόν, το υλικό απογραφής της εταιρείας μπορεί να ικανοποιήσει τις τρέχουσες ανάγκες παραγωγής, αλλά λόγω της επιδημικής κατάστασης, η προσφορά ορισμένων υλικών παραγωγής ενδέχεται να έχει βραχυπρόθεσμη υστέρηση λόγω παραγόντων όπως η καθυστερημένη επανάληψη της εργασίας από τους προμηθευτές και η κακή εφοδιαστική. Η εταιρεία έχει συντονίσει ενεργά τα κανάλια εφοδιαστικής και διαπραγματεύεται εγγυήσεις με στρατηγικούς προμηθευτές. Τρόπος προώθησης των υλικών στην αγορά όπως απαιτείται. Η εταιρεία θα προσαρμόσει εγκαίρως τις στρατηγικές παραγωγής και λειτουργίας της, ανάλογα με την κατάσταση της επιδημίας και τις αλλαγές στην αγορά.

Sharp: Ο αντίκτυπος επεκτείνεται, θα εξετάσει τη μετακίνηση της παραγωγής από την Κίνα

Η Sharp, ένας από τους προμηθευτές οθόνης του iPhone, δήλωσε πρόσφατα ότι θα εξέταζε τη μετακίνηση της παραγωγής από την Κίνα εάν επεκταθεί ο αντίκτυπος.

Ο αντιπρόεδρος της Sharp, Masaki Nomura, δήλωσε στην οικονομική έκθεση της 4ης ότι εάν η επίπτωση της επιδημίας πνευμονίας στο Wuhan παραταθεί, θα εξετάσει τη μετακίνηση της παραγωγής από την Κίνα σε άλλες περιοχές.

Νωρίτερα νέα στην αγορά επεσήμανε ότι η Sharp σχεδιάζει να κατασκευάσει το μεγαλύτερο εργοστάσιο LCD panel στο Guangdong. Η συνολική επένδυση αναμένεται να φθάσει το 1 τρισεκατομμύριο γιεν. Το έργο αναμένεται να αρχίσει να κατασκευάζεται το 2020. Τώρα φαίνεται ότι αυτό είναι γεμάτο άγνωστα.

Innolux: Η ηπειρωτική χώρα δεν έχει ξεκινήσει, δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις

Εννοείται ότι το εργοστάσιο πάνελ Innolux της Ταϊβάν στην Κίνα έχει δημιουργήσει εργοστάσια στο Nanjing και το Ningbo, αλλά δεν έχουν ακόμη αρχίσει.

Το Innolux Nanjing είναι ένα εργοστάσιο πίσω μονάδας για μικρά και μεσαία πάνελ, ενώ η Ningbo είναι εργοστάσιο μονάδας για προϊόντα πληροφορικής και αυτοκινητοβιομηχανίας. Με την εντατικοποίηση της νέας επιδημίας του στεφανιαίου ιού, τόσο η Nanjing όσο και η Ningbo έχουν εφαρμόσει κλειστή διαχείριση με βάση την κοινότητα. Η Innolux επεσήμανε ότι από τη στιγμή που τα δύο αυτά εργοστάσια συνεργάζονται με την πολιτική επανέναρξης των εορταστικών διακοπών της ηπειρωτικής χώρας, δεν έχουν ακόμη αρχίσει να κατασκευάζονται, οπότε είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν προβλέψεις επιπτώσεων. .

AUO: Εάν η επιδημική κατάσταση δεν ελέγχεται βραχυπρόθεσμα, θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στις μεταγενέστερες επιδόσεις

Πρόσφατα, η AUO, ένας άλλος κατασκευαστής πάνελ στην Ταϊβάν, δήλωσε ότι παρόλο που το εργοστάσιο AUO στην ηπειρωτική Κίνα δεν έχει κλείσει κατά τη διάρκεια του εαρινού φεστιβάλ και εξακολουθεί να υπάρχει απογραφή για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προμηθευτές, πελάτες που δεν έχουν ξαναρχίσει, και τοπικές κυβερνήσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Τρεις σημαντικές προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένου του αυστηρού ελέγχου.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AUO Peng Shuanglang επεσήμανε στην 6η συνέντευξη Τύπου της Γαλλίας ότι η AUO έχει βάσεις παραγωγής στις περιοχές Suzhou, Kunshan και Xiamen. Διατηρεί την παραγωγή κατά τη διάρκεια του εαρινού Φεστιβάλ και δεν υπάρχει κλείσιμο, επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα επανάληψης της εργασίας. Ωστόσο, η καθυστέρηση στην επανέναρξη των εργασιών από τους προμηθευτές και τους πελάτες, σε συνδυασμό με τις επιπτώσεις των μεταφορών, θα έχει αντίκτυπο στις πρώτες ύλες, τα τελικά προϊόντα, την παραγωγή και αποστολή και τις πωλήσεις. Εάν η επιδημική κατάσταση δεν ελεγχθεί βραχυπρόθεσμα, τα υλικά και οι συνθήκες μεταφοράς θα είναι ακανόνιστα και θα αγκυροβοληθούν. Η κάμψη έχει μεγάλο αντίκτυπο.

Μπορεί να ειπωθεί ότι η ξαφνική επιδημική κατάσταση εξακολούθησε να εξαπλώνεται και τα εργοστάσια και οι γραμμές παραγωγής στις πληγείσες περιοχές επηρεάστηκαν περισσότερο ή λιγότερο. Βραχυπρόθεσμα, θα βοηθήσει τους κατασκευαστές πάνελ να αποθέσουν και να διευκολύνουν την κατάσταση της υπερπροσφοράς στην αγορά. Ταυτόχρονα, είναι επίσης ένα καλό φαινόμενο οι πωλητές πάνελ να σταματήσουν την πτώση και να ανακτήσουν τις τιμές των πάνελ. Ωστόσο, αν η επιδημία δεν ελέγχεται αποτελεσματικά βραχυπρόθεσμα, οι δραστηριότητες παραγωγής αναμένεται να επηρεαστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και η αλυσίδα εφοδιασμού ενδέχεται να αντιμετωπίσει ακόμη και ελλείψεις, οι οποίες αναπόφευκτα θα επιταχυνθούν. Η βιομηχανία ανακατεύεται και η βιομηχανία πάνελ είναι πιθανό να εισέλθει στον επόμενο "κρύο χειμώνα". Εξαιτίας αυτού, πρέπει να ανταποκριθούμε ενεργά στην πρόληψη και τον έλεγχο της επιδημίας και να ελαχιστοποιήσουμε τις βλάβες προτού μπορέσουμε να λύσουμε την άμεση ανάγκη.