Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Το κύμα AIoT έρχεται, STMicroelectronics: Οι μικροελεγκτές επιταχύνουν την ανάπτυξη των συστατικών της ψυχής

Το ερευνητικό ινστιτούτο Jibang (22) διοργάνωσε σεμινάριο πληροφοριών για να προσκαλέσει να συμμετάσχουν βασικοί συντελεστές όπως η STMicroelectronics, η Xilinx και τα εθνικά όργανα. Μεταξύ αυτών, ο Yu Yihong, διευθυντής του έργου μάρκετινγκ της STMicroelectronics Asia Pacific, δήλωσε ότι στο μέλλον η παγκόσμια αγορά δεν θα είναι ανταγωνιστική στην AIOT αλλά θα πρέπει να συνεργαστεί ενεργά για την ανάπτυξη ολόκληρου του οικοσυστήματος ΑΙ.

Ο Jibang επεσήμανε ότι η άφιξη του κύματος AIOT, τα μαζικά δεδομένα, η ακρίβεια ανάλυσης και η αποδοτικότητα του υλικού οδηγούν το AI από το σύννεφο στον τερματικό εξοπλισμό και ταυτόχρονα πιέζουν την τάση των υπολογιστικών άκρων σε συνδυασμό με το AI.

Ο Zeng Bojun, αναλυτής στο Ινστιτούτο Βιομηχανικής Έρευνας Tupper του Jibang, δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια έχει προκύψει το κύμα έξυπνης κατασκευής. Για παράδειγμα, η μη-ψηφιακή μητρική βιομηχανία μεταποίησης έχει υιοθετήσει διαδοχικά εργαλεία που προέρχονται από μεγάλα πλαίσια, όπως IIOT, AIOT και Edge AI, και έχει εισέλθει σε μια τάση διαφοροποίησης. Και το κύμα της νοημοσύνης με τα τεράστια δεδομένα ως πυρήνα.

Είπε ότι η ενσωμάτωση των εικονικών και πραγματικών έχει γίνει μια νέα επιχειρηματική ευκαιρία στη μεταποιητική βιομηχανία. Η παγκόσμια αγορά πιέζει για σχετικές πολιτικές. Εκτιμάται ότι η παγκόσμια αγορά έξυπνης κατασκευής θα φτάσει τα 370 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022 και ο σύνθετος ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης το 2019-2022 θα φτάσει το 10,7%.

Τα συστατικά και οι λύσεις που σχετίζονται με την τεχνολογία της τεχνολογίας της πληροφορίας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση της ταχύτερης ανάπτυξης της βιομηχανίας AIOT. Ως εκ τούτου, στο σημερινό σεμινάριο, ο Yu Yihong, διευθυντής του έργου μάρκετινγκ της STMicroelectronics Asia Pacific, κλήθηκε επίσης να δώσει μια ομιλία, εκτός από την εισαγωγή του μικροελεγκτή της εταιρείας (MCU). Τεχνολογία και εφαρμογή προϊόντων τύπου σειράς, πώς να εισαγάγει την τεχνολογία αιχμής, να ξεπεράσει το πρόβλημά του σχετικά με το δίλημμα και την ασφάλεια της ανάπτυξης του AIOT και να βοηθήσει τους πελάτες να επιταχύνουν την εφαρμογή σε έξυπνες κατασκευές, αυτοκίνητα και άλλα ευφυή τερματικά.

Ο Yu είπε ότι σήμερα, παγκόσμιες εταιρείες όπως η Google και η Intel αναπτύσσουν τσιπ AI. Ως εργοστάσιο MCU, πιστεύουμε ότι το μέλλον δεν θα είναι ανταγωνιστική σχέση στο AIOT, αλλά θα συνεργαστεί ενεργά για την ανάπτυξη ολόκληρου του οικοσυστήματος ΑΠ.

Αποκάλυψε ότι τα τελευταία προϊόντα της MCU της εταιρείας παρέχουν δυνατότητες επικοινωνίας υψηλής ταχύτητας και υπολογιστικής ικανότητας και μπορούν να εκτελούν επεξεργασία εργασιών σε πραγματικό χρόνο, κυρίως με στόχο τη συλλογή δεδομένων, αισθητήρων και άλλων εφαρμογών. Επιπλέον, η αισιοδοξία για το υβριδικό MCU είναι η τάση της επόμενης γενιάς προϊόντων, τόσο των λειτουργιών AI και υπολογιστών, Μπορεί να εφαρμοστεί σε πύλες, βιομηχανικό αυτοματισμό και συνδέσεις.

Επιπλέον, ο Weng Yuxiang, Διευθυντής Βιομηχανικής Ιατρικής Αγοράς της Xilinx, διερευνά πώς να δημιουργήσει μια έξυπνη πλατφόρμα IoT με οικολογικούς συνεργάτες από τις δύο πτυχές της λειτουργικής τεχνολογίας (ΟΤ) και της τεχνολογίας της πληροφορίας (IT), καθώς και για έξυπνη κατασκευή, αστική, Σε βιομηχανίες όπως το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, μοιράζονται τη χρήση της πλατφόρμας hardware OT, της τεχνολογίας ανάπτυξης σε εργαλεία ανάπτυξης και άλλες συναφείς λύσεις βαθιάς εκμάθησης και πώς να αποφύγετε τον κίνδυνο αλλαγών στα νέα πρότυπα και τάσεις του IIoT.