Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Η τελευταία πλατφόρμα κινητής ναυαρχίδας Qualcomm Snapdragon 888 5G υποστηρίζει τη νέα σειρά Samsung Galaxy S21

Στις 14 Ιανουαρίου 2021, η Qualcomm Technologies ανακοίνωσε ότι η τελευταία πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας Qualcomm Snapdragon ™ 888 5G υποστηρίζει το πιο προηγμένο νέο smartphone Samsung Galaxy S21, συμπεριλαμβανομένων περιφερειακών εκδόσεων S21, S21 + και S21 Ultra. Το Snapdragon 888 ενσωματώνει κορυφαίες καινοτομίες τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας, όπως 5G, AI, παιχνίδια και απεικόνιση, και στοχεύει στη δημιουργία κορυφαίων τερματικών κινητών σε επαγγελματικές κάμερες, έξυπνους προσωπικούς βοηθούς και κορυφαία τερματικά παιχνιδιών.

Ο Alex Katouzian, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Mobile, Computing και Infrastructure Business της Qualcomm Technologies, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε τη μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία μας με τη Samsung Electronics για να φέρουμε μια σειρά τελευταίων καινοτόμων κινητών. στους καταναλωτές. Ορισμένες περιφερειακές εκδόσεις της νέας σειράς Samsung Galaxy S21, που υποστηρίζονται από την κορυφαία πλατφόρμα κινητών του Snapdragon 888, θα ενισχύσουν περαιτέρω τις άπειρες δυνατότητες της εμπειρίας για κινητά. "

Ο KJ Kim, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης κινητών τηλεφώνων του τμήματος κινητών επικοινωνιών της Samsung Electronics, δήλωσε: «Η Samsung έχει δεσμευτεί να φέρει στους καταναλωτές την πιο καινοτόμο εμπειρία κινητής τηλεφωνίας. Το νέο Galaxy S21 είναι εξοπλισμένο με την κορυφαία πλατφόρμα για κινητά του Snapdragon 888 5G. Ορισμένες περιφερειακές εκδόσεις θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν αυτό το όραμα. Η νέα σειρά Samsung Galaxy S21 μπορεί να υποστηρίξει την πιο προηγμένη σύνδεση 5G, AI από την πλευρά του τερματικού και προηγμένες δυνατότητες απεικόνισης. "

Η σειρά Samsung Galaxy S21 εκμεταλλεύεται πλήρως τις βασικές αρχιτεκτονικές βελτιώσεις του Snapdragon 888. Το Snapdragon 888 χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία επεξεργασίας 5nm και ενσωματώνει τον επεξεργαστή Qualcomm Kryo ™ 680 βασισμένο στο Arm Cortex-X1. Η συνολική απόδοση της CPU αυξάνεται έως και 25% σε σύγκριση με την πλατφόρμα προηγούμενης γενιάς και υποστηρίζει συχνότητα έως 2,84GHz. Η Qualcomm Adreno ™ 660 GPU έχει επιτύχει τη σημαντικότερη βελτίωση απόδοσης μέχρι στιγμής, με ταχύτητα απόδοσης γραφικών έως και 35% υψηλότερη από την πλατφόρμα προηγούμενης γενιάς. Ο γενικά σχεδιασμένος κινητήρας 6ης γενιάς Qualcomm AI περιλαμβάνει τον νέο επεξεργαστή Qualcomm Hexagon ™ 780, ο οποίος συνδυάζει AI με επαγγελματική απεικόνιση, παιχνίδια ανώτερου επιπέδου, εξαιρετικά γρήγορες συνδέσεις και περισσότερες λειτουργίες για την ενδυνάμωση της κορυφαίας εμπειρίας σε κινητά. Το Snapdragon 888 μπορεί να προσφέρει κορυφαία απόδοση στον κλάδο AI, η απόδοση ανά watt είναι 3 φορές υψηλότερη από την πλατφόρμα προηγούμενης γενιάς και υποστηρίζει ισχυρή υπολογιστική ισχύ 26 τρισεκατομμυρίων λειτουργιών ανά δευτερόλεπτο (26 TOPS).

Το μόντεμ Snapdragon X60 5G και το σύστημα ραδιοσυχνοτήτων που ενσωματώνονται με το Snapdragon 888 είναι η λύση modem-to-antenna τρίτης γενιάς της Qualcomm. Υποστηρίζει συσσώρευση φορέα Sub-6 GHz και κύμα χιλιοστών, και μπορεί να προσφέρει την ταχύτερη εμπορική ταχύτητα δικτύου 5G στον κόσμο έως και 7.5Gbps. Υποστηρίζοντας σχεδόν όλα τα μεγάλα δίκτυα στον κόσμο, το μόντεμ Snapdragon X60 5G και το σύστημα ραδιοσυχνοτήτων υποστηρίζει επίσης εξαιρετική κάλυψη δικτύου, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης τεχνολογίας δυναμικής κοινής χρήσης φάσματος (DSS) για την επίτευξη κάλυψης δικτύου 5G σε εθνικό επίπεδο.

Η σειρά Samsung Galaxy S21 χρησιμοποιεί πλήρως το ολοκαίνουργιο Qualcomm Spectra ™ 580 στο Snapdragon 888. Οι τρεις ISP που υποστηρίζονται από αυτό μπορούν να επεξεργαστούν 2,7 δισεκατομμύρια pixel ανά δευτερόλεπτο και να επιτύχουν ταυτόχρονη λήψη με τρεις κάμερες. Το Snapdragon 888 υποστηρίζει επίσης τη λήψη εικόνων υψηλής ανάλυσης σε κίνηση εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας στα 120fps, τη λήψη βίντεο 4K HDR και τη λήψη φωτογραφιών με μορφή HEIF.

Η σειρά Samsung Galaxy S21 χρησιμοποιεί επίσης τον αισθητήρα Qualcomm 3D Sonic δεύτερης γενιάς, τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη με τη μεγαλύτερη περιοχή αναγνώρισης στο τρέχον smartphone.Το μέγεθος του αισθητήρα είναι 8x8mm, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει το τερματικό για τη συλλογή εικόνων δακτυλικών αποτυπωμάτων με μεγαλύτερη περιοχή από τη λύση της προηγούμενης γενιάς, βελτιώνοντας έτσι την εμπειρία του χρήστη.Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, η ταχύτητα του αισθητήρα υπερήχων της σειράς Samsung Galaxy S21 αυξάνεται κατά 30% και η περιοχή αναγνώρισης είναι 1,7 φορές μεγαλύτερη από την προηγούμενη γενιά.Διαφορετικός από άλλες λύσεις ελέγχου ταυτότητας ταυτότητας, ο αισθητήρας 3D Sonic της Qualcomm χρησιμοποιεί τεχνολογία ακουστικής βάσης για να αποκτήσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά δακτυλικών αποτυπωμάτων κάθε χρήστη.