Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Η κατάσταση της επιδημίας έχει επιδεινώσει το επιχειρηματικό περιβάλλον και η JDI έχει υποστηριχθεί από πρόσθετα κεφάλαια ύψους 10 δισ. Γιέν.

Σύμφωνα με την Kyodo News στις 13, η JDI ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει βασική συμφωνία με την ανεξάρτητη συμβουλευτική εταιρεία επενδύσεων Ichigo Asset Management και θα λάβει πρόσθετη χρηματοδότηση μέχρι 10 δισ. Γιεν.

Από την 31η Ιανουαρίου, η JDI δήλωσε ότι είχε συνάψει συμφωνία με την Ichigo Asset Management για να λάβει μέχρι 100,8 δισεκατομμύρια γιεν σε χρηματοδότηση.

Με τη σύναψη της νέας συμφωνίας, η χρηματοδότηση της JDI από την Ichigo Asset Management ανήλθε σε 110,8 δισ. Γιέν.

Η Kyodo News ανέφερε ότι το 50,4 δισ. Γιέν σε νέες μετοχές που είχε αρχικά προγραμματιστεί να διατεθεί στην Ichigo Asset Management κατά την έκτακτη συνεδρίαση των μετόχων της 25ης Μαρτίου θα αυξηθεί στα 60,4 δισ. Γιεν και θα ψηφιστεί στην τακτική συνεδρίαση των μετόχων στα τέλη Ιουνίου.

Από τα 60,4 δισ. Γιέν, η Ichigo Asset Management θα λάβει 5 δισ. Γιέν προνομιούχων μετοχών και 55,4 δισ. Γιέν νέων δικαιωμάτων κράτησης μετοχών.

Ο πρόεδρος της Ichigo Asset Management, Scott Callon, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου: «Θα συνεχίσουμε να ολοκληρώνουμε την αναδιάρθρωση των επιχειρήσεων του JDI», τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να αποσυρθεί.

Επιπλέον, ανταποκρινόμενος στη νέα πνευμονία του κοραλλιού, ο πρόεδρος του JDI, Ju Ganggang, δήλωσε ότι παρόλο που το λειτουργικό περιβάλλον έχει επιδεινωθεί, "ο κύκλος εργασιών του κεφαλαίου θα είναι εγγυημένος".