Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Η TCL Electronics: η έρευνα θα τερματιστεί και η αμερικανική επιχείρηση θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Σύμφωνα με την PR Newswire, η TCL Electronics Holdings Co., Ltd. ενημερώθηκε ότι η 337 έχει εμπλακεί στο τέλος της νομικής σχέσης μεταξύ της TSMC και της Gexin και της παγκόσμιας συμφωνίας αδειοδότησης ανταλλαγής διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για διπλώματα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας ημιαγωγών τα οποία θα ζητήσουν τα δύο μέρη τα επόμενα δέκα χρόνια. Η έρευνα θα ολοκληρωθεί με την περάτωση της έρευνας. Ταυτόχρονα, αναφέρεται ότι η δραστηριότητα της εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως είχε προγραμματιστεί.

Προηγουμένως, η GlobalFoundries υπέβαλε αίτηση στην Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου των ΗΠΑ και υπέβαλε 337 έρευνες κατά ορισμένων εταιρειών, μεταξύ των οποίων η TSMC και η TCL. Με την ολοκλήρωση των αγωγών του δικτύου και της TSMC, η έρευνα 337 που καλύπτει τις εταιρείες σχεδιασμού chip, τους διανομείς εξαρτημάτων και τους κατασκευαστές ηλεκτρονικών ειδών θα ολοκληρώσει επίσης την έρευνα και η εταιρεία υπέβαλε αγωγή με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατά της εταιρείας στο αμερικανικό περιφερειακό δικαστήριο. Η καταγγελία θα αποσυρθεί ταυτόχρονα.

Η TCL Electronics Holdings Co., Ltd. δήλωσε ότι, κατά την έρευνα, η εταιρεία δεν είχε ουσιαστικό αντίκτυπο στις δραστηριότητές της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία με χαρά διαπιστώνει ότι οι εταίροι του ανάντη θα επιτύχουν γρήγορα μια διευθέτηση και θα επιλύσουν ομαλά τη διαφωνία. Η επιχείρηση της εταιρείας στις ΗΠΑ θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως είχε προγραμματιστεί.