Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Παρόμοια με το μερίδιο αγοράς της LTE, η κατάσταση στην αγορά 5G της Νότιας Κορέας σταθεροποιείται σταδιακά

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Επιστήμης, Τεχνολογίας, Πληροφοριών και Επικοινωνιών της Δημοκρατίας της Κορέας, μετά την ενίσχυση της προώθησης της λύσης 5G από την SK Telecom, η 5G αγορά τηλεπικοινωνιών δημιούργησε σταδιακά μια κατάσταση 5: 3: 2, παρόμοια με την LTE περίοδος.

Σύμφωνα με τα κορεατικά τεχνολογικά μέσα "THE DIGITALTIMES", το Υπουργείο Επιστήμης, Τεχνολογίας, Πληροφορίας και Επικοινωνιών ανακοίνωσε στατιστικά στοιχεία για την 3η. Από τα τέλη Ιουλίου του τρέχοντος έτους, ο αριθμός των χρηστών 5G στην Κορέα ήταν 1,91,170, σημειώνοντας αύξηση 574.840 σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα. Σύμφωνα με στοιχεία του παρελθόντος, ο αριθμός των χρηστών 5G τον Απρίλιο ήταν μόνο 27.1686 και αυξήθηκε στις 512.529 τον Μάιο. Δεδομένου ότι ο αριθμός των ατόμων ξεπέρασε τις 500.000, ο ρυθμός ανάπτυξης έχει αυξηθεί. Η πιθανότητα να ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια φέτος αυξάνεται. Μεγάλο.

Από τον Ιούλιο, η SK Telecom είχε 790.241 1,5 5 χρήστες, η KT είχε 590,661 και η LG U + είχε 520,385. Αξίζει να σημειωθεί ότι η καθαρή αύξηση των χρηστών της SK Telecom τον Ιούλιο ανήλθε σε 260.895 και το μερίδιο αγοράς αυξήθηκε στο 41,4%.

Στην αρχή του ανοίγματος του δικτύου 5G, η KT κέρδισε κάποτε το πρωτάθλημα της πόλης, αλλά μετά την εμφάνιση της SK Telecom, οι KT και LG U + άρχισαν να ανταγωνίζονται για τη δεύτερη θέση στην αγορά. Τον Ιούνιο, το μερίδιο αγοράς της LG U + 5G ήταν 31,6%, με αποτέλεσμα το KT (30,4%) να είναι περίπου 2%, αλλά μετά τον Ιούλιο τα μερίδια αγοράς KT και LG U + 5G ήταν 30,8%, 23,8%, KT και LG U +. Η αγορά αρχικά αναμενόταν ότι η αγορά 5G θα αποτελέσει μια κατάσταση 4: 3: 3, αλλά με την ταχεία μείωση του μεριδίου αγοράς LG U +, το μοντέλο της αγοράς 5G μεταφέρθηκε προοδευτικά πιο κοντά στο 5: 3: 2 στην περίοδο LTE.

"Yonhap News" επεσήμανε επίσης ότι μετά την έναρξη της επίδειξης 5G Galaxy Note10 τον Αύγουστο, οι χρήστες 5G αυξήθηκαν κατά 850.000. Αυτό το μήνα, το 5G κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy A90 5G και LG LG V50S ThinQ θα ξεκινήσει στην αγορά 5G. εξουσία. Σχετικοί άνθρωποι στη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών αναμένουν ότι με την αύξηση του αριθμού των κινητών τηλεφώνων 5G και την εντατικοποίηση του ανταγωνισμού μεταξύ των τηλεπικοινωνιακών φορέων, η Νότια Κορέα αναμένεται να επιτύχει το στόχο των 5 εκατομμυρίων χρηστών 5G εντός του έτους.