Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Η Samsung έχει πουλήσει 2 εκατομμύρια έξυπνα τηλέφωνα 5G μέχρι στιγμής. Μπορούν οι κινέζοι παραγωγοί να προλάβουν;

Σύμφωνα με την έκθεση του universmartphone, στις 6 Σεπτεμβρίου ο αρχηγός της ομάδας τεχνικής στρατηγικής της Qualcomm, JuneHee Lee, αποκάλυψε σε ομιλία του στο IFA στο Βερολίνο ότι η Samsung πώλησε 2 εκατομμύρια τηλέφωνα 5G από τότε που ξεκίνησε το πρώτο κινητό τηλέφωνο 5G τον Μάιο. Επιπλέον, με την εμφάνιση του Galaxy Fold 5G και του Galaxy A90 5G, η Samsung αναμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια smartphone 5G μέχρι το τέλος του έτους.

Το πρόσφατα ανακοινωθέν Galaxy A90 5G της Samsung θα είναι το φθηνότερο smartphone της αγοράς 5G στην αγορά, αξίας 749 ευρώ. Το Galaxy Fold 5G θα γίνει το πιο ακριβό smartphone της Samsung με 5G.

Εννοείται ότι η Samsung έχει ξεκινήσει τέσσερα έξυπνα τηλέφωνα 5G όπως το Galaxy S10 5G, το Galaxy Note10 + 5G, το Galaxy A90 5G και το Galaxy Fold 5G.

Έτσι, πώς είναι η ανάπτυξη των κινεζικών κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων σε smart phones 5G;

Huawei, χθες, η Huawei κυκλοφόρησε την τελευταία γενιά κυριοτέρων τσιπ κινητής τηλεφωνίας στο Consumer Electronics Show (IFA) στο Βερολίνο, στη Γερμανία το 2019, στη σειρά Kirin 990, συμπεριλαμβανομένων των Kirin 990 και Kirin 990 5G. Μεταξύ αυτών, το Kirin 990 5G είναι το πρώτο σύστημα στον κόσμο (SoC) με ενσωματωμένη βασική ζώνη βάσης 5G. Το κινητό τηλέφωνο που είναι εξοπλισμένο με το Kirin 990 5G θα ξεκινήσει από τη σειρά Huawei Mate 30 στο τέλος αυτού του μήνα.

Επιπλέον, στο τέλος της 16ης Αυγούστου, το πρώτο κινητό τηλέφωνο που έλαβε την Κίνα 5G τερματικό τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό άδεια πρόσβασης δικτύου - Huawei Mate 20 Χ 5G έκδοση που κυκλοφόρησε επίσημα, το αεροσκάφος έχει τιμή 6.199 γιουάν.

Στις 5 Αυγούστου, κυκλοφόρησε επίσημα η έκδοση του Axon 10 Pro 5G της ZTE, με επίσημη τιμή 4.999 γιουάν (6G + 128G).

Στις 22 Αυγούστου κυκλοφόρησε η έκδοση iQOO Pro5G vivo και η τιμή ήταν μόλις 3.798 γιουάν.

Επιπλέον, το βράδυ της 22 Αυγούστου, το κινητό τηλέφωνο "Forerunner X1" 5G που αναπτύχθηκε ανεξάρτητα από την China Mobile και το δικό του εμπορικό σήμα προπωλήθηκε στο Tmall και η τιμή ήταν 4988 γιουάν.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία πωλήσεων της Jingdong Union, το Mate20 X 5G της Huawei έχει μηνιαίο όγκο πωλήσεων περίπου 4.500, ενώ η έκδοση που κυκλοφόρησε αργότερα iQOO Pro 5G έχει μηνιαίο όγκο πωλήσεων σχεδόν 30.000.

Λόγω του σχετικά σύντομου χρόνου απελευθέρωσης, εξακολουθεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστούν οι τελικές πωλήσεις των έξυπνων τηλεφώνων 5G της Κίνας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα δεδομένα της στρατηγικής Analytics, εκτιμάται ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις smartphones 5G θα φτάσουν τα 160 εκατομμύρια μονάδες το επόμενο έτος. Ο David Kerr, ανώτερος αντιπρόεδρος της στρατηγικής Analytics, δήλωσε ότι οι πωλήσεις κινητών τηλεφώνων 5G στην Κίνα μπορεί να φθάσουν τα 80 εκατομμύρια το 2020 και αναμένεται να γίνει η μεγαλύτερη αγορά smartphone 5G.

Όσο για τα 5G κινητά τηλέφωνα που είναι πιο δημοφιλή στην αγορά και τους καταναλωτές, ας περιμένουμε για το χρόνο να γίνουν μάρτυρες.