Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

SIA: Η βιομηχανία chip είναι ένας σημαντικός κλάδος στις Ηνωμένες Πολιτείες που πρέπει να διατηρήσει κανονικές λειτουργίες

Σύμφωνα με το Reuters, η Αμερικανική Ένωση Βιομηχανιών Ημιαγωγών (SIA) δήλωσε την Τετάρτη ότι συνεργάζεται με ομοσπονδιακούς αξιωματούχους των Η.Π.Α. για να διαπιστώσει εάν κρατικοί και τοπικοί αξιωματούχοι εμποδίζουν τα εργοστάσια chip. Σημαντικές βιομηχανίες που πρέπει να παραμείνουν σε λειτουργία.


Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ημιαγωγών δηλώνει ότι αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ για να βελτιώσει τις οδηγίες που έχουν εκδοθεί στους κρατικούς και τοπικούς αξιωματούχους την περασμένη εβδομάδα.

Εξυπακούεται ότι το έγγραφο επισημαίνει ότι η επιχείρηση παραγωγής τσιπ υποστηρίζει όλες τις πτυχές της τεχνολογίας της πληροφορικής και επίσης εγγυάται την οικιακή εργασία εκατομμυρίων Αμερικανών, οι οποίες πρέπει να θεωρηθούν ως μια σημαντική και σημαντική επιχείρηση.

Ο John Neuffer, πρόεδρος του American Semiconductor Industry Association, δήλωσε ότι τα τσιπ παίζουν ζωτικό ρόλο στον ιατρικό εξοπλισμό, στο ηλεκτρικό δίκτυο και σε άλλες υποδομές.

Ο John Neuffer πιστεύει ότι η διασφάλιση της συνέχειας των ημιαγωγών και των συναφών αλυσίδων εφοδιασμού αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση των ψηφιακών υπηρεσιών τις προσεχείς εβδομάδες και μήνες. Ταυτόχρονα, λόγω της εξαιρετικά παγκοσμιοποιημένης αλυσίδας εφοδιασμού ημιαγωγών, οι ελλείψεις ημιαγωγών σε μια περιοχή δεν μπορούν να καλυφθούν από την παραγωγή σε άλλες περιοχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, καμία σημαντική αμερικανική εταιρεία chip δεν ανέφερε ότι η παραγωγή έχει διακοπεί.