Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Reuters: Η κινεζική κυβέρνηση συμφωνεί να συνεχίσει τις εργασίες της στο εργοστάσιο Hon Hai Zhengzhou

Η Nikkei Asia Review δημοσίευσε στις 8 η έκθεση ότι λόγω της εξάπλωσης της νέας επιδημίας του ιού της κορώνας, το σχέδιο επανάληψης 10 ημερών των εργοστασίων του ομίλου Hon Hai του Ομίλου Shenzhen και Zhengzhou αναβλήθηκε από την κινεζική ηπειρωτική κυβέρνηση. Ωστόσο, οι πηγές αποκάλυψαν πρόσφατα ότι η Hon Hai έχει λάβει έγκριση από την ηπειρωτική κυβέρνηση και το εργοστάσιο του Zhengzhou θα επαναλάβει τις εργασίες όπως έχει προγραμματιστεί.

Το Reuters ανέφερε σήμερα μια ανώνυμη πηγή λέγοντας ότι ο Hon Hai είχε λάβει έγκριση από την ηπειρωτική κυβέρνηση για να συνεχίσει τις εργασίες στο εργοστάσιό του στο Zhengzhou. Την ίδια στιγμή, η πηγή αποκάλυψε ότι ο Hon Hai εξακολουθεί να αγωνίζεται με τις ηπειρωτικές αρχές για την επανέναρξη του εργοστασίου Shenzhen.

Το εργοστάσιο Zhengzhou του Hon Hai Group είναι η βασική βάση παραγωγής της εταιρείας, η οποία είναι κυρίως υπεύθυνη για το iPhone 11 series, iPhone SE2 και ούτω καθεξής. Tianfeng Διεθνής αναλυτής Guo Mingxuan της τελευταίας έκθεσης επισήμανε ότι το εργοστάσιο είχε αρχικά προγραμματιστεί να επαναλάβει τις εργασίες στις 10 Φεβρουαρίου, αναβάλλεται τώρα τουλάχιστον περίπου 1 εβδομάδα, το αναμενόμενο ποσοστό επιστροφής είναι περίπου 40-60%.

Ο Hon Hai δεν έχει απαντήσει στο θέμα.