Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Qualcomm: Κάνει προϊόντα τσιπ τρίτης γενιάς 5G, με βάση το τερματικό 5G της Qualcomm, έχει ξεπεράσει τα 230 μοντέλα

Στις 10 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το China Financial Information Network, στην 2η Κίνα International Import Expo, η Qualcomm δήλωσε ότι έχει κάνει τρεις γενιές των προϊόντων τσιπ 5G την ίδια στιγμή. Περισσότερα από 230 τερματικά 5G σχεδιάζονται και αναπτύσσονται με βάση την Qualcomm.

Ταυτόχρονα, η Qualcomm παρουσίασε στον θάλαμο ένα αριθμό έξυπνων τερματικών 5G και τεχνολογίας αιχμής 5G. Η Qualcomm δήλωσε ότι επιταχύνει ενεργά την εμπορευματοποίηση 5G και επί του παρόντος σχεδιάζονται και αναπτύσσονται περισσότερα από 230 τερματικά 5G που χρησιμοποιούν λύσεις Qualcomm 5G.

Αναφέρεται ότι η Qualcomm ανέφερε ότι έδειξε 5G εμπορικά smartphones, συμπεριλαμβανομένων των Lenovo, Nubian, OnePlus, OPPO, vivo και China Mobile. Η Qualcomm δήλωσε ότι για να υποστηρίξει καλύτερα την αναπτυξιακή διαδικασία 5G, η Qualcomm ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο ότι θα επιταχύνει την εμπορική διαδικασία 5G σε μεγάλη κλίμακα μέσω του χαρτοφυλακίου 5G κινητών πλατφορμών της σειράς Inter-Baolong 8 Series, 7 Series και 6 Series.

Στην έκθεση, η Qualcomm παρουσίασε επίσης πάνω από 10 μονάδες 5G που αναπτύχθηκαν από κοινού από την Qualcomm και τους Κινέζους εταίρους. Ο Meng Pu, πρόεδρος της Περιφέρειας Κίνας, δήλωσε επίσης: «Η εξαμηνιαία έκθεση της Expo θα αποδείξει πλήρως τη δυναμική και την τάση της ταχείας ανάπτυξης της 5G στην Κίνα. Με την ανοιχτή πλατφόρμα συνεργασίας της Expo, μέσω της συνεργασίας με τη βιομηχανία Η επικοινωνία σε βάθος μας βοηθά να διευκρινίσουμε τη στρατηγική και τον προγραμματισμό των προϊόντων που θα ακολουθήσουν και θα μας βοηθήσουν να επιταχύνουμε την ανάπτυξη και την ανάπτυξη της 5G στην Κίνα και στον κόσμο μαζί με τους οικολογικούς μας εταίρους.