Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Νέα συλλογή! Η Huawei κυκλοφόρησε το πρώτο ασύρματο τσιπ Bluetooth Kirin A1 με Bluetooth και χαμηλής απόδοσης Bluetooth

Στις 6 Σεπτεμβρίου, η Huawei κυκλοφόρησε επίσημα το πρώτο ασύρματο τσιπ Bluetooth, χαμηλής απόδοσης Bluetooth, το τσιπ Kirin A1, στο συνέδριο IFA 2019 στο Βερολίνο της Γερμανίας, με εξαιρετικές δυνατότητες αποφυγής μπλοκαρίσματος και υψηλής απόδοσης Bluetooth διπλής καναλιού. Η χρονική καθυστέρηση μειώνεται κατά 30%, ο ρυθμός μετάδοσης αυξάνεται κατά 2,8 φορές και αναπαράγεται η ποιότητα ήχου χωρίς απώλειες υψηλής ευκρίνειας!

Ο CEO της Huawei, Yu Chengdong, έδειξε επίσης το πρώτο ασύρματο ακουστικό FreeBuds 3 εξοπλισμένο με το chip Kirin A1, το οποίο είναι μικρό σε μέγεθος και ισχυρό. Με ανοιχτό σχεδιασμό ακουστικών, είναι το πρώτο αληθινό ασύρματο ακουστικό στον κόσμο με ανοιχτό σχεδιασμό που υποστηρίζει ενεργή μείωση θορύβου, εξαλείφοντας αποτελεσματικά το θόρυβο του περιβάλλοντος.

Σε σύγκριση με το AirPods 2, το Huawei FreeBuds 3 χρεώνει ταχύτερα, διαρκεί περισσότερο και έχει χαμηλότερο λανθάνοντα χρόνο. Εννοείται ότι το Freebuds 3 μπορεί να επιτρέψει αμφίδρομη σύνδεση Bluetooth, η οποία έχει το πλεονέκτημα ότι μειώνει την καθυστέρηση κατά 30% και την κατανάλωση ενέργειας κατά 50%. Ωστόσο, αυτά τα πλεονεκτήματα μπορούν να αντανακλώνται μόνο όταν συνδέετε τηλέφωνα της Huawei.

Επιπλέον, κάθε σετ μικροφώνου-ακουστικού στο Freebuds 3 παρέχει έως και 15dB μείωση θορύβου περιβάλλοντος με καθυστέρηση τόσο χαμηλή όσο 190ms. Λειτουργεί επίσης με έναν αισθητήρα οστού για την ανίχνευση των φωνητικών κραδασμών του χρήστη και, ως εκ τούτου, ενισχύει τη σαφήνεια της κλήσης.

Από την άποψη της αντοχής, το Freebuds 3 μπορεί να διαρκέσει 4 ώρες και έρχεται με διάρκεια μπαταρίας 20 ωρών.

Εξυπακούεται ότι αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού έχει δύο ασπρόμαυρα χρώματα και ορισμένες περιοχές θα πωληθούν τον επόμενο μήνα.