Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Μίνι LED μαζική παραγωγή επικείμενη, τα έσοδα Everlight αναμένεται να πάρει το 2020

Σύμφωνα με την έκθεση MoneyDJ, η Evergrande, μια σημαντική εταιρεία συσκευασίας LED, έχει επηρεαστεί από τον κόκκινο ανταγωνισμό στην αλυσίδα εφοδιασμού και τις μειώσεις των τιμών LED από το 2019 και τα έσοδα της συνεχίζουν να μειώνονται. Εκτιμάται ότι τα ετήσια έσοδα θα μειωθούν κατά 15-20% για τρίτο συνεχές έτος.

Εντούτοις, στην εταιρική ενημέρωση του Everlight το Νοέμβριο, η Everlight δήλωσε ότι αναμένεται να επεκτείνει την παραγωγή κατά 180KK το 2020, κυρίως για τα Mini LED αόρατα φώτα και τις εφαρμογές αυτοκινήτων. Είναι αισιόδοξο το γεγονός ότι η συνολική απόδοση του χρόνου θα αυξηθεί κατά διψήφια ποσοστά και το μικτό περιθώριο κέρδους θα αυξηθεί επίσης. βελτιώσει.

Εξυπακούεται ότι τα έσοδα του Everlight για το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους ήταν 5.173 δισεκατομμύρια γιουάν (NT $, το ίδιο και παρακάτω), με ετήσια μείωση 17,7%. περιθώριο μικτού κέρδους 25,9%, ετήσια αύξηση 2,1 ποσοστιαίων μονάδων, κυρίως λόγω της μείωσης του ποσοστού των προϊόντων φωτισμού. λειτουργικό περιθώριο κέρδους 5,38%, ετήσια μείωση 0,02 ποσοστιαίων μονάδων. τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε 292 εκατ. γιουάν, σημειώνοντας ετήσια μείωση της τάξης του 4,3%.

Στο μέλλον, καθώς τα νέα προϊόντα, όπως το αόρατο φως, η αυτοκινητοβιομηχανία και διάφορες εξειδικευμένες εφαρμογές φωτισμού, συνεχίζουν να αυξάνονται και η Mini LED εισέρχεται σταδιακά στη φάση μαζικής παραγωγής μετά από τουλάχιστον ένα έτος ανάπτυξης, η Everlight αναμένει ότι τα έσοδα το 2020 θα σταθεροποιηθούν. Ή να αυξηθεί ελαφρά.

Ο διευθυντής του Everlight Liu Bangyan είπε επίσης στην ενημέρωση ότι η δυναμική ανάπτυξης του επόμενου έτους προέρχεται από δύο μεγάλες περιοχές, πρώτα είναι νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των λαμπτήρων UVA και UVC, των φωτιστικών των εγκαταστάσεων και του εμπορικού φωτισμού. Δεύτερον, τα προϊόντα οπίσθιου φωτισμού, συμπεριλαμβανομένων των Mini LED, οθόνες, ηλεκτρισμός Και οι δύο ανταγωνισμού και οι τηλεοπτικές εφαρμογές έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν. Είναι αισιόδοξο το γεγονός ότι η συνολική απόδοση του χρόνου θα αυξηθεί κατά διψήφια ποσοστά (πάνω από 10%).

Η Everlight Electronics είναι μια οπτοηλεκτρονική εταιρία με έδρα την Ταϊβάν που κατασκευάζει LED. Ιδρύθηκε στην Ταϊπέι το 1983, ήταν η έβδομη μεγαλύτερη εταιρεία LED στον κόσμο το 2009 και προήχθη στον πέμπτο μεγαλύτερο κατασκευαστή στον κόσμο έως το 2016. Η Everlight Electronics διαθέτει 30 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας έρευνας και εξέλιξης με LED στοιχεία και παίζει βασικό ρόλο στην παγκόσμια βιομηχανία LED.