Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Η Melexis επιλέγει PDF Cloud για ανάλυση κατασκευής ημιαγωγών

Η PDF Solutions είναι ο κορυφαίος προμηθευτής διαφοροποιημένων λύσεων δεδομένων και ανάλυσης για τις παγκόσμιες βιομηχανίες ημιαγωγών και ηλεκτρονικών. Ανακοίνωσε στις 6 Ιανουαρίου 2021 ότι η Melexis, ένας παγκόσμιος προμηθευτής καινοτόμων μικροηλεκτρονικών λύσεων, έχει δημιουργήσει πέντε βάσεις παραγωγής και η πλατφόρμα Exensio®Analytics αναπτύσσεται στο PDF Cloud με περισσότερες από 1.000 συσκευές δοκιμής για την υποστήριξη περισσότερων από 500 χρηστών παγκοσμίως.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Melexis πέτυχε σημαντικά έσοδα και ανάπτυξη προϊόντων στις κύριες περιοχές της αγοράς (συμπεριλαμβανομένων αυτοκινήτων, βιομηχανικών, ιατρικών και έξυπνων εφαρμογών). Με την αύξηση του αριθμού και της συνολικής ποσότητας προϊόντων, το μέγεθος των δεδομένων προϊόντων έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά. Μόνο με την αντίστοιχη βελτίωση της ικανότητας σύνθετης ανάλυσης μπορεί η συνεχής βελτίωση της παραγωγής και της ποιότητας του προϊόντος.

Η Melexis επέλεξε να μετεγκαταστήσει τα υπάρχοντα προϊόντα ανάλυσης στο Exensio® Fabless Manufacturing Analytics στο PDF Cloud. Αυτό παρέχει στους μηχανικούς τους ένα περιβάλλον που μπορεί εύκολα να επεκταθεί στις ανάγκες και τις υψηλότερες επιδόσεις τους. Επιπλέον, η ομάδα μηχανικής προϊόντων Melexis έχει επίσης συγκεκριμένες αναλυτικές απαιτήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά τη μετεγκατάσταση στο cloud. Η ευελιξία και οι δυνατότητες ταχείας προσαρμογής που παρέχονται από το περιβάλλον PDF Cloud είναι βασικοί παράγοντες που επιτρέπουν στις Λύσεις PDF να καλύπτουν όλες τις τεχνικές ανάγκες του Melexis.

Ο υπεύθυνος προϊόντων βελτίωσης της ποιότητας του Melexis, Gino Nys, δήλωσε: «Η πλατφόρμα Exensio® Fabless, ειδικά η ενότητα Manufacturing Analytics, βοήθησε πραγματικά να σπάσει τα εμπόδια δεδομένων στο Melexis». Οι λύσεις PDF μπορούν να παρέχουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις που χρειαζόμαστε μέσω προσαρμοσμένων προτύπων στο περιβάλλον Exensio®. Ανάλυση. Μας δίνει τη δυνατότητα να βρούμε αποτελεσματικά περισσότερες ευκαιρίες για τη μείωση του κόστους απόδοσης και του κόστους δοκιμής. "

Ο Marc Collignon, ανώτερος επιχειρηματικός αναλυτής πληροφορικής στο Melexis είπε: "Το PDF Cloud είναι μια από τις πρώτες μεγάλες πλατφόρμες αναλυτικών στοιχείων που μετακινήσαμε στο Melexis." "Καταφέραμε να ενσωματώσουμε το PDF Cloud με τις πηγές δεδομένων μας και τη δική μας πλατφόρμα. Από την άποψη της διαχείρισης δεδομένων, η υποδομή PDF Cloud μειώνει σημαντικά τον φόρτο εργασίας IT."

"Ο Melexis είναι ένας από τους μακροχρόνιους πελάτες του Exensio® Fabless Manufacturing Analytics. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την επιτυχία του με το PDF Cloud", δήλωσε ο Said Akar, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Ομίλου PDF Solutions Exensio® Analytics. "Τα οφέλη της μετεγκατάστασης του Melexis στο cloud είναι πολύ ελκυστικά για όλους τους πελάτες ημιαγωγών και ηλεκτρονικών προϊόντων. Το PDF Cloud μπορεί να επιτύχει χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, ταχύτερη εισαγωγή νέων δυνατοτήτων και υψηλότερη απόδοση ανάλυσης και χωρητικότητα, και βλέπουμε ότι Αυτά τα οφέλη συνεχίζουν να αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη απόδοση της επένδυσης για τους πελάτες μας. "

Σχετικά με τις λύσεις PDF

Ως ηγέτης στην προηγμένη ανάλυση δεδομένων, μηχανική εκμάθηση και συνδεσιμότητα συσκευών, η PDF Solutions παρέχει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα από άκρο σε άκρο για έξυπνη συνδεσιμότητα κατασκευής, συλλογή και διαχείριση δεδομένων και ανάλυση μηχανικής μάθησης για ημιαγωγούς και ηλεκτρονικά οικοσυστήματα, επιτρέποντας στις εταιρείες να βελτιώσουν παραγωγή, ποιότητα και αξιοπιστία καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Οι εταιρείες ημιαγωγών όλων των μεγεθών σε όλο τον κόσμο βασίζονται στις πλατφόρμες Exensio® και Cimetrix Sapience® για τη σύνδεση, τη συλλογή, την παρακολούθηση και την ανάλυση οποιουδήποτε όγκου δεδομένων για την προώθηση αποτελεσματικής, μεγάλης κερδοφορίας μαζικής παραγωγής.

Το PDF Solutions έχει την έδρα του στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια και δραστηριοποιείται στον Καναδά, την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, τη Σιγκαπούρη και την Ταϊβάν.