Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Τα κορεατικά μέσα ενημέρωσης δήλωσαν ότι η Sunny Optical θα προμηθεύσει μονάδα ToF για το Samsung Galaxy S11

Κορεατικά μέσα ενημέρωσης Η εταιρεία Elec ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η Sunny Optical, η κορυφαία εταιρεία οπτικών προϊόντων στην Κίνα, θα παρέχει δομοστοιχεία χρόνου χρήσης (ToF) για το smartphone της σειράς Galaxy S11 της επόμενης γενιάς της Samsung. Σύμφωνα με μια έκρηξη της βιομηχανίας στις 21 Οκτωβρίου, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Sunny Optical έχει προμηθεύσει τη Samsung Electronics από την έκδοση του Galaxy S10 5G φέτος.

Οι ειδικοί της αγοράς αναμένουν ότι ο ανταγωνισμός με τους κορεάτες κατασκευαστές μονάδων κάμερας θα ενισχυθεί περαιτέρω. Όσο για το ToF, πρόκειται για μια τεχνολογία 3D ανίχνευσης. Με την ανάπτυξη του περιεχομένου ενισχυμένης (AR) και εικονικής πραγματικότητας (VR), αναμένεται να ξεσπάσει στην εποχή των 5G.

Στη Νότια Κορέα, η Namuga και η Partron θα είναι οι δύο κύριοι προμηθευτές της μονάδας ToF Galaxy S11. Ταυτόχρονα, οι δύο εταιρείες παρείχαν επίσης μονάδες ToF στα μοντέλα Galaxy Note 10+.

Αλλά φέτος, τα βάρη της Sunny Optical αυξήθηκαν εκθετικά, μαζί με το Partron, παρέχοντας μονάδες ToF στο κορυφαίο smartphone της Samsung Galaxy S10 5G.

Από τώρα, η Sunny Optical αντιπροσωπεύει μόνο ένα μικρό τμήμα της αλυσίδας εφοδιασμού ηλεκτρονικής κάμερας της Samsung. Αλλά κοιτάζοντας την επόμενη γενιά, το Galaxy S11 αναμένεται να αυξήσει περαιτέρω το βάρος της μονάδας ToF, πράγμα που σημαίνει ότι ο κινεζικός προμηθευτής μπορεί να πάρει περισσότερες επιχειρήσεις.

Πέρυσι, σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Sunny Optical έχει προμηθεύσει δομοστοιχεία κάμερας στα προϊόντα χαμηλής τεχνολογίας της Samsung. Ένας εκπρόσωπος της βιομηχανίας δήλωσε: "Η άνοδος της εταιρείας Sunny Optical έχει κάνει τους κορεάτες προμηθευτές να αισθάνονται νευρικοί."

Αναμένεται ότι η Sunny Optical θα αντιπροσωπεύει περίπου το 20% της προσφοράς μονάδας κάμερας της Samsung φέτος. Η Largan Precision στην Ταϊβάν συμπληρώνει το 10%, ενώ οι κορεατικές εταιρείες όπως το SEKONIX εξακολουθούν να κυριαρχούν στο 70%.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, οι πωλήσεις της Sunny Optical στην υπερπόντια αγορά της Ασίας αυξήθηκαν κατά 140% σε ετήσια βάση σε περίπου 400 δισεκατομμύρια κέρδη (2,3 δισεκατομμύρια γιουάν). Προωθούμενη από τη Samsung, οι επιδόσεις της στην κορεατική αγορά αναμένεται να ανέλθουν σε μεγαλύτερο ποσοστό από την αντίστοιχη περσινή περίοδο.