Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Λέγεται ότι η Apple θα επισκεφθεί το GIS κρυφά, το νέο iPhone μπορεί να υποστηρίξει την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων κάτω από την οθόνη

Σχετικά με την 4η, σύμφωνα με την έκθεση των Ταϊβανέζικων μέσων μαζικής ενημέρωσης "Ημερήσια Οικονομική", η Apple προτίθεται να εισαγάγει τη λειτουργία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη για πρώτη φορά το επόμενο έτος στο νέο iPhone. Λέγεται ότι την επόμενη εβδομάδα θα στείλει εκπρόσωπους για να συναντηθεί με τον κατασκευαστή του πάνελ αφής της Ταϊβάν GIS. Εκείνη τη στιγμή θα συζητήσουμε τη συνεργασία της αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη υπερήχων και θα οριστικοποιήσουμε τις λεπτομέρειες όσον αφορά την παραγωγική ικανότητα, την απόδοση και την τιμή.

Ωστόσο, το GIS δεν έχει σχολιάσει τη φήμη.

Έχει αναφερθεί ότι το GIS παρείχε προηγουμένως υπηρεσίες touch-fitting για το iPhone, αλλά καθώς η Apple άλλαξε το σχεδιασμό αφής κυττάρων του iPhone (In-cell) και ακύρωσε τη λειτουργία ανίχνευσης 3D και αντικατέστησε την αναγνώριση προσώπου με αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, . Απώλειες εντολές iPhone, αυτή τη φορά, αναμένεται να επιστρέψει στην αλυσίδα iPhone μέσω αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη υπερήχων, οδηγώντας την έκρηξη της απόδοσης.

Επιπλέον, ο κλάδος ανέφερε πρόσφατα ότι το GIS έχει εισέλθει στο πεδίο Mini LED και θα είναι υπεύθυνο για τη συναρμολόγηση της μονάδας Apple iPad Mini LED στο μέλλον. Οι Insiders επεσήμαναν ότι το GIS ήταν αρχικά ο κύριος προμηθευτής των πάνελ αφής iPad και τώρα εισέρχεται ξανά σε Mini LED modules, κάτι που θα βοηθήσει τα μελλοντικά έσοδα και κέρδη.

Σύμφωνα με πηγές της βιομηχανίας, η Apple ξεκίνησε με το iPhone X και αντικατέστησε την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων με αναγνώριση προσώπου. Ωστόσο, καθώς τα εργοστάσια με δείκτες εκτός της Apple, όπως η Samsung και η Huawei, έχουν εισαγάγει την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, τα "κινητά τηλέφωνα" έχουν γίνει ένα μεγάλο σημείο πώλησης και η Apple έχει αρχίσει να σκέφτεται για την εκ νέου ενσωμάτωση της τεχνολογίας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη .

Τα τελευταία νέα ανέφεραν επίσης ότι η Apple θεωρεί το GIS ως την κύρια εταιρεία συνεργάτη του ομίλου Hon Hai, έχει μια υγιή οικονομική κατάσταση και είναι σχεδιαστής αναφοράς για την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων της Qualcomm, καθώς και την εμπειρία συνεργασίας της Samsung με την κορυφαία μηχανή. Είχε πιστοποιηθεί για μαζική παραγωγή, έτσι επιλέχθηκε το GIS.

Εκτός από τις ειδήσεις από την αλυσίδα της βιομηχανίας, η Apple υπέβαλε επίσης πρόσφατα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχετικά με την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων οθόνης στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των Η.Π.Α., υποδεικνύοντας ότι η Apple αναπτύσσει ενεργά σχετικές τεχνολογίες.

Προηγουμένως, η αλυσίδα εφοδιασμού δήλωσε ότι μετά από συμφωνία με την Qualcomm, η Apple ενδιαφέρθηκε πολύ για τα δακτυλικά αποτυπώματα της οθόνης της τελευταίας και μάλιστα διεξήγαγε εσωτερικές δοκιμές. Σε σύγκριση με τα οπτικά αποτυπώματα οθόνης, η λύση της Qualcomm είναι πιο ασφαλής και είναι μια οθόνη υπερήχων. Τα δακτυλικά αποτυπώματα έχουν ισχυρή διαπερατότητα και υψηλή αντοχή στους λεκέδες. Ακόμη και η κατάσταση των υγρών και βρώμικων δακτύλων μπορεί να αναγνωριστεί απόλυτα και υποστηρίζει επίσης τη ζωντανή ανίχνευση, η οποία βελτιώνει σημαντικά την ασφάλεια.

Αν και δεν είναι σαφές εάν το νέο iPhone του επόμενου έτους θα υιοθετήσει λύση μερικής ή πλήρους οθόνης αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, δεδομένου ότι η τεχνολογία υπερήχων ισχύει μόνο για τα πάνελ οθόνης OLED, αυτό σημαίνει ότι ο νέος αισθητήρας μπορεί να περιορίζεται σε μοντέλα iPhone υψηλής τεχνολογίας.