Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Η Intel και η Micron υπογράφουν νέα συμφωνία προμήθειας 3D XPoint


Σύμφωνα με την έκθεση anandtech, η Intel και η Micron έχουν υπογράψει μια νέα συμφωνία τροφοδοσίας τσιπ μνήμης 3D XPoint. Οι αναλυτές πιστεύουν ότι η Intel θα πρέπει τώρα να πληρώσει το Micron περισσότερο από ό, τι πριν, επειδή είναι ο μόνος κατασκευαστής του 3D XPoint.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τα NAND και 3D XPoint της Micron, η Intel πούλησε μερίδιο στο Lehi της Γιούτα. Δεδομένου ότι η Intel δεν έχει μεταναστεύσει ακόμα την παραγωγή των προϊόντων σειράς Optane με βάση το 3D XPoint στο εργοστάσιο Fab 68 στο Νταλιάν, θα πρέπει να υπογράψει συμφωνία προμήθειας με τη Micron. Σύμφωνα με τη συμφωνία, η Micron Technology Price πωλεί το 3D XPoint στην Intel για ένα έτος. Προφανώς, η Intel υπογράφει και πάλι μια νέα συμφωνία με τη Micron αυτή τη φορά δείχνει επίσης ότι δεν επιθυμεί να παραιτηθεί από τα προϊόντα της σειράς Optane.

Η δήλωση δείχνει ότι στις 9 Μαρτίου, η Micron και η Intel συμφώνησαν να τερματίσουν τη συμφωνία προμήθειας προϊόντων Micron, Intel και Micron Semiconductor Asia (PSA) στις 6 Απριλίου 2012, η ​​οποία τέθηκε σε ισχύ στις 6 Μαρτίου. Την ίδια στιγμή που τερματίστηκε το PSA, Η Micron υπέγραψε νέα συμφωνία με την Intel. Οι δύο εταιρείες δεν αποκάλυψαν περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά μόνο ότι η νέα συμφωνία άλλαξε τους όρους τιμολόγησης και δικαιωμάτων.

Οι αναλυτές αντικειμενικών αναλύσεων δήλωσαν ότι η Intel χάνει χρήματα για το NVM Solutions Group (NSG), επειδή το 3D XPoint έχει αποδειχθεί πολύ ασύμφορο. Υπολογίζεται ότι η Intel απώλεσε περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε 3D XPoint το 2017 και το 2018 και έχασε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019.