Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Στα τρία πρώτα τρίμηνα κυκλοφόρησε η παγκόσμια αγορά τηλεοπτικών καναλιών! Το BOE κυριαρχεί στην πρώτη θέση

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Qunzhi Consulting, ο συνολικός όγκος των αποστολών τηλεοράσεων έφθασε τα 71,76 εκατομμύρια το τρίτο τρίμηνο του 2019, αύξηση 2,7% το τρίμηνο και μείωση κατά 4,1% το έτος. Η περιοχή αποστολής είναι περίπου 41,06 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα, με τριμηνιαία αύξηση 6,8% και ετήσια αύξηση 2,4%. Μεταξύ αυτών, οι αποστολές BOE και οι ναυτιλιακές περιοχές υπερέβησαν τον κατάλογο, ενώ η LGD της Νότιας Κορέας κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το μερίδιο αγοράς των κατασκευαστών πάνελ στην ηπειρωτική Κίνα έχει αυξηθεί. Οι αποστολές κατά τα τρία πρώτα τρίμηνα αντιπροσώπευαν περίπου το 48% και οι αποστολές αντιπροσώπευαν το 45%. Οι αποστολές τηλεομοιοτύπων της BOE για το τρίτο τρίμηνο ανήλθαν σε 13,3 εκατομμύρια μονάδες, σημειώνοντας αύξηση 8,9% σε ετήσια βάση, ενώ η περιοχή αποστολών αυξήθηκε κατά 21,4%. Τόσο τα τρία πρώτα τρίμηνα των αποστολών όσο και της περιοχής κυριαρχούν.

Ωστόσο, ο κορεάτικος κατασκευαστής πάνελ LG Display έχει μειώσει το ποσό των 8,5 γενεών εργοστασιακών λήψεων λόγω της τεράστιας πίεσης απώλειας. Το τρίτο τρίμηνο, οι αποστολές τηλεοράσεων ήταν 12,29 εκατομμύρια μονάδες, και η περιοχή αποστολής ήταν 6,46 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα, δηλαδή 18% και 15% αντίστοιχα. Η συνολική περιοχή αποστολής και η ποσότητα στα τρία πρώτα τρίμηνα κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Η τρίτη μεγαλύτερη αποστολή ήταν οι παραγωγοί πάνελ της Ταϊβάν. Οι αποστολές και η περιοχή του Ομίλου το τρίτο τρίμηνο ήταν 11,97 εκατομμύρια και 4,73 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα αντίστοιχα, μειωμένα κατά 11% και 18% αντίστοιχα. Τέταρτη θέση. Επιπλέον, η Huaxing Optoelectronics ξεπέρασε επίσης τη Samsung για να συμπιεστεί στην πρώτη πεντάδα στον κόσμο λόγω των σωρευτικών αποστολών στα τρία πρώτα τρίμηνα, αλλά η περιοχή αποστολής παρέμεινε στην πέμπτη θέση.

Η περιοχή αποστολής και η ποσότητα της Samsung μειώθηκαν κατά περισσότερο από 20% σε ετήσια βάση. Οι συνολικές αποστολές στα τρία πρώτα τρίμηνα υποχώρησαν στο πέμπτο, αλλά η περιοχή εξακολουθούσε να κατέχει την τρίτη θέση.

Εκτιμάται ότι το 2020, οι κατασκευαστές πάνελ της Κίνας θα αντιπροσωπεύουν πάνω από το 50% και η Ταϊβάν θα διατηρήσει ένα επίπεδο άνω του 20%. Ωστόσο, οι κατασκευαστές πάνελ της Νότιας Κορέας θα μειώσουν την παραγωγική ικανότητα του πάνελ LCD κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους και το μερίδιο αγοράς θα μειωθεί στο 20%.