Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Η Imagination ανακοινώνει τα αποτελέσματα του 2020, τα κέρδη της εταιρείας αυξάνονται

Πριν από λίγες ημέρες, η Imagination Technologies ανακοίνωσε την απόδοσή της για το 2020 και τα συνολικά της έσοδα αυξήθηκαν κατά 44% στα 125 εκατομμύρια δολάρια. Τα κέρδη το 2020 θα φτάσουν τα 4 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, ενώ τα έσοδα το 2019 θα είναι 87 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και απώλεια 18 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Η εταιρεία ολοκλήρωσε την πώληση της επιχειρηματικής της μονάδας Ensigma στον Nordic Semiconductor στις 31 Δεκεμβρίου 2020. Η τράπεζα έχει 60 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και χωρίς πρόσθετο χρέος.

Το Imagination έχει μερίδιο αγοράς 35,5% στον τομέα GPU smartphone και είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής GPU στην αυτοκινητοβιομηχανία, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 43% της αγοράς. Από το 2019, η Imagination κυκλοφόρησε διαδοχικά IP GPU σειράς A και B, οι οποίες έχουν εξαιρετική απόδοση και μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να αποκτήσουν ένα μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον τομέα της GPU. Επί του παρόντος, η Imagination έχει έξι πελάτες που αντιμετωπίζουν την αγορά φορητών υπολογιστών, επιτραπέζιων υπολογιστών ή κέντρων δεδομένων.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος Simon Beresford-Wylie είπε: «Πιστεύω ότι η φαντασία έχει εισέλθει σε ένα σημαντικό στάδιο. Σε σύγκριση με το 2019, αυτά τα προκαταρκτικά αποτελέσματα υπολογισμού αντιπροσωπεύουν μια σημαντική καμπή. Παρέχει ένα σημαντικό εφαλτήριο για να επιτύχουμε ανάπτυξη και αύξηση της κερδοφορίας το 2021. Η εταιρεία έχει αποδειχθεί ανθεκτική, αλλά αυτή η επιτυχία καθοδηγείται από την ικανότητά της να καινοτομεί και να παρέχει υπηρεσίες στους πελάτες μας. Το IP απαιτείται για την επιτυχία στην αγορά GPU και AI. "

Η φαντασία ανήκει εξ ολοκλήρου στην CanyonBridge, μια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών και επικεντρώνεται στην τεχνολογία επεξεργασίας γραφικών και εικόνων και τα πεδία της περιλαμβάνουν ανίχνευση ακτίνων, AI, επιταχυντές νευρικού δικτύου κ.λπ.

Ο Ray Bingham, ιδρυτικός συνεργάτης της Canyon Bridge και εκτελεστικός πρόεδρος της Imagination, δήλωσε: «Έχουμε φιλοδοξίες για τη φαντασία. Με βάση αυτό, έχουμε επενδύσει σημαντικά στην έρευνα και την ανάπτυξη, δημιουργήσαμε μια εξαιρετική νέα αρχιτεκτονική GPU και ενεργοποιήσαμε εκ νέου την ανάπτυξη ray tracing. Οι καινοτόμες τεχνολογίες της εταιρείας είναι ενσωματωμένες στις σημερινές σημαντικές τάσεις ανάπτυξης, όπως απομακρυσμένη εργασία, υπολογιστικό νέφος, AI και αυτόνομη οδήγηση, ειδικά το ADAS. Σε ένα δύσκολο 2020, η Imagination συνεχίζει να παρέχει στους πελάτες τεχνολογία IP και να οδηγεί την επιτυχία των πελατών. καταναλωτές με καλύτερη εμπειρία. "