Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Βοήθεια στην Κορέα να μειώσει την εξάρτησή της από την Ιαπωνία! Η DuPont επενδύει 28 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία εργοστασίου φωτοαντιστάσεων στη Νότια Κορέα

Σύμφωνα με τις εκθέσεις των επιχειρήσεων, η DuPont αποφάσισε να επενδύσει 28 εκατομμύρια δολάρια στη Νότια Κορέα για να παράγει φωτοευαίσθητα υλικά και άλλα υλικά έως το 2021, κίνηση που θα βοηθήσει στη μείωση της πλεονάζουσας ποσότητας της Ιαπωνίας από τα βασικά υλικά που απαιτούνται για την παραγωγή τσιπ. βασίζομαι.

Προηγουμένως, τον Ιούλιο του 2019, η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε περιορισμούς στην εξαγωγή τριών υλικών πυρήνα ημιαγωγών που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή ηλεκτρονικού εξοπλισμού στη Νότια Κορέα, γεγονός που ώθησε τις εταιρείες τεχνολογίας της Νότιας Κορέας να ανταγωνιστούν για να επεκτείνουν τις αλυσίδες εφοδιασμού τους.

Τον περασμένο μήνα, οι σχέσεις μεταξύ των κυβερνήσεων της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας άρχισαν να διευκολύνουν, με την πρώτη να αναγγέλλει ότι μείωσε εν μέρει τους περιορισμούς στις εξαγωγές φωτοαντιδραστήρων της Νότιας Κορέας. Οι ιαπωνικές εταιρείες έχουν λάβει άδεια να παράσχουν τρία χρόνια φωτοαντιστάσεων σε εταιρείες όπως η LG, η Samsung και η SK Hynix χωρίς να χρειάζεται να λάβουν έγκριση για κάθε αποστολή. Ωστόσο, δεν έχουν εξαλειφθεί όλοι οι περιορισμοί και η εξαγωγή φθοριωμένου πολυϊμιδίου και υδροφθορίου υψηλής καθαρότητας από την Ιαπωνία προς τη Νότια Κορέα εξακολουθεί να είναι περιορισμένη.

"Παρά την πρόσφατη χαλάρωση της Ιαπωνίας όσον αφορά τους ελέγχους των εξαγωγών στη φωτοαντιστάτωση, αυτό είναι μόνο μερική πρόοδος και δεν αποτελεί θεμελιώδη λύση", δήλωσε ο υπουργός βιομηχανίας της Νότιας Κορέας Seung Yun-mo.

Το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap της Νότιας Κορέας επεσήμανε ότι το φωτοαντιστάσεων είναι ένα από τα τρία κύρια υλικά ημιαγωγών της Ιαπωνίας που περιορίζουν τις εξαγωγές προς τη Νότια Κορέα. Η απόφαση της DuPont θα βοηθήσει τη Νότια Κορέα να διαφοροποιήσει την προσφορά της και να μειώσει την εξάρτησή της από την Ιαπωνία.

Η έκθεση επεσήμανε ότι η θέση επένδυσης βρίσκεται 92 χιλιόμετρα νότια της Σεούλ και διαθέτει εργοστάσιο Dupont στην Cheonan City, Chungcheongnam-do. Η επενδυτική περίοδος είναι από το 2020 έως το 2021.