Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Η Haisi ανακοίνωσε την πώληση του τσιπ 4G Balong 711, το οποίο θεωρείται από τους εμπλεκόμενους της βιομηχανίας.

Πρόσφατα, η Σαγκάη Χάισι ανακοίνωσε την έναρξη της πρώτης πλατφόρμας Balong 711 της Huawei Hisilicon LTE Cat4 στη βιομηχανία Internet of Things. Από την κυκλοφορία του το 2014, αυτό το τσιπ έχει αποστείλει μεγάλο αριθμό εφαρμογών αποστολής, υποστηρίζοντας πολυμηχανήματα LTE-FDD / LTE-TDD / WCDMA / GSM, παρέχοντας υψηλής ταχύτητας αξιόπιστες λύσεις συνδεσιμότητας δικτύου για τους πελάτες της βιομηχανίας IoT.

Αναφέρεται ότι το τσιπ Balong 711 είναι ένα από τα πρώτα αναπτυγμένα μάρκες 4G Modem και έχει ολοκληρώσει την πιστοποίηση περισσότερων από 100 mainstream φορέων παγκοσμίως. Με την παγκόσμια πιστοποίηση του τσιπ Balong 711, την ισχυρή συμβατότητα του δικτύου και με την σταθερή απόδοση του δικτύου, οι συνεργάτες μπορούν να ανοίξουν γρήγορα την παγκόσμια αγορά. Τα σύνολα Balong 711 περιλαμβάνουν τρία μάρκες, το τσιπ βασικής ζώνης Hi2152, το chip υψηλής ραδιενέργειας Hi6361 και το τσιπ διαχείρισης ενέργειας Hi6559. Η πλατφόρμα έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε διάφορους κλάδους, με συνολική παγκόσμια αποστολή περίπου 100 εκατομμυρίων σετ. Με την ανώτερη απόδοσή της, τα προϊόντα που βασίζονται στην πλατφόρμα chip της Σαγκάης Haisi Balong 711 έχουν αναγνωριστεί πλήρως και εμπιστεύονται οι πελάτες στην παγκόσμια βιομηχανία IoT.

Η Shanghai HiSilicon αναπτύσσει ενεργά και συνεργάζεται με τους κορυφαίους συνεργάτες της βιομηχανίας. Με την πλούσια εμπειρία της στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη, έχει ξεκινήσει γρήγορα μια ολοκληρωμένη λύση για να συντομεύσει το χρόνο για την αγορά για τους πελάτες. Προς το παρόν, εισάγονται ποικίλες λύσεις Open CPU, που καλύπτουν την παρακολούθηση περιουσιακών στοιχείων, κοινόχρηστο ποδήλατο, κάρτα POS κ.λπ. Ταυτόχρονα, η ενότητα διαθέτει πλούσιες διεπαφές υλικού, υποστηρίζει Gigabit LAN, πολυκαναλικό UART, SDIO, PCM, PCIe και άλλες διεπαφές και είναι ευέλικτη. Χρησιμοποιείται σε παραδοσιακούς και νέους τομείς, όπως η βιομηχανική δρομολόγηση, η δικτύωση αυτοκινήτων, το νέο λιανικό εμπόριο και η κοινή οικονομία.

Τα τσιπ σειράς HiSili Balong της Σαγκάης έχουν μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων από 4G έως 5G για να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες εφαρμογής των πελατών. Τον περασμένο μήνα, η Shanghai Haisi και η AVS Industry Alliance, η τεχνολογία Danghong, το Κέντρο Καινοτομίας Βίντεο Super Guangdong της Κίνας και το Pengcheng Lab κυκλοφόρησαν από κοινού την πρώτη λύση 8K end-to-end βασισμένη στο πρότυπο AVS3 και ξεκίνησαν το πρώτο βασισμένο στον κόσμο. Το πρότυπο AVS3 υποστηρίζει Hi3796CV300, ένα τσιπ εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας με ανάλυση 8K και 120fps. Με βάση την πλούσια πλατφόρμα επιχειρηματικών chip chip της Shanghai HiSili, το 4G Balong 711 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με video, TV, AI, WiFi και άλλες μάρκες για να παρέχει διαφορετικές λύσεις όπως 4G + video / 4G + AI / 4G + TV / 4G + WiFi ανάγκες της σκηνής. Να παρέχουμε στους πελάτες διαφοροποιημένα πλεονεκτήματα και χαμηλότερο συνολικό κόστος.

Τα νέα της δημόσιας κυκλοφορίας του Balong 711 στην πλατφόρμα Huawei HiS LTE Cat4 προκάλεσαν έντονες συζητήσεις. Εντούτοις, φαίνεται ότι είναι μια αναστάτωση στη βιομηχανία.

Οι ξένοι παράγοντες της βιομηχανίας λένε ότι η Huawei HiSili πωλεί μάρκες, συμπεριλαμβανομένων τσιπ επικοινωνίας, στην ανοικτή αγορά, αλλά οι πωλήσεις δεν είναι ιδανικές.

Σύμφωνα με τους εμπλεκόμενους της βιομηχανίας, όταν το προσωπικό του Hisilicon έμαθε ότι το πίσω chip Balong 711 της baseband πουλήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ήταν έκπληκτος.

Υπάρχουν δύο θέσεις πίσω από το Balong 711: η βάση υποστηρίζει μόνο το Cat4 (το κύριο προϊόν της Huawei έχει αναβαθμιστεί στη ζώνη Hysei του Cat6) και δεν υποστηρίζει το CDMA.

Όσον αφορά τις εξωτερικές πωλήσεις τσιπ επικοινωνίας της Haisi, η βιομηχανία πιστεύει ότι υπάρχουν τέσσερις:

1. Οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε δίκτυο IoT μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη ζώνη βάσης για επικοινωνία μεγάλων αποστάσεων.

2. Για να δείξει τη στάση της Huawei στον έξω κόσμο, το Huawei Terminal και η Hess είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν έναν έξυπνο κόσμο που θα συνδέεται με όλα τα είδη τεχνολογικών εταιρειών στον κόσμο.

3. Οι ανάγκες μάρκετινγκ της Huawei, όπως προαναφέρθηκε, η Haisi δεν γνωρίζει την πώληση αυτής της ζώνης βάσης. Κυρίως ο σχεδιασμός του τερματικού σταθμού, όπως και η τελευταία GPU Turbo, η ανάπτυξη Haisi είναι επίσης ένα πρόσωπο, δεν ξέρω τι συνέβη.

4. Ελέγξτε το νερό. Τα νέα έχουν ήδη κυκλοφορήσει και η χειρονομία της Huawei έχει ήδη τεθεί εκτός λειτουργίας. Εξαρτάται από το ποιος το αγόρασε.