Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Παγκόσμιες ενημερώσεις εργοστασιακών βάσεων υπεργολαβιών και δοκιμών για την επέκταση της εμβέλειας δοκιμών ημιαγωγών

Σύμφωνα με την Ταϊβάν Media Economic Daily, η SEMI International Semiconductor Industry Association και η TechSearch International (21η) ανακοίνωσαν σήμερα μια νέα έκδοση της "Παγκόσμιας Βάσης Δεδομένων Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων της OSAT".

Η νέα έκδοση της βάσης δεδομένων Global Factory Subcontracting and Testing Factory διευρύνει το πεδίο των δοκιμών των ημιαγωγών και ενημερώνει την ικανότητα επεξεργασίας και το περιεχόμενο υπηρεσιών της εγκατάστασης.

Η τελευταία βάση δεδομένων έχει ενημερώσει περισσότερα από 80 έργα που καλύπτουν την τεχνολογία συσκευασίας, επαγγελματικές εφαρμογές προϊόντων, ιδιοκτησία / νέους μετόχους κ.λπ. έχουν προστεθεί περισσότερα από 30 φυτά δοκιμής. ο συνολικός αριθμός των εγκατεστημένων εργοστασίων έφτασε τα 360, βοηθώντας τη βιομηχανία των ημιαγωγών να ελέγξει τις παγκόσμιες δοκιμές Οι πληροφορίες βιομηχανικών υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού.

Η βάση δεδομένων για τη διεξαγωγή συνολικής βάσης δεδομένων για τη διεκπεραίωση του πακέτου εξωτερικής ανάθεσης είναι η μόνη βάση δεδομένων για δοκιμές πακέτων που έχουν ανατεθεί στην αγορά. Η παρακολούθηση της προσφοράς υπηρεσιών δοκιμών πακέτων στους κατασκευαστές της βιομηχανίας ημιαγωγών αποτελεί απαραίτητο επιχειρηματικό εργαλείο.

Η βάση δεδομένων παγκόσμιου εξωτερικού εξοπλισμού δοκιμής πακέτων δείχνει ότι τα πακέτα συρμάτων ομολόγων εξακολουθούν να είναι η μεγαλύτερη εσωτερική τεχνολογία διασύνδεσης, αλλά οι προηγμένες τεχνολογίες συσκευασίας (συμπεριλαμβανομένης της πρόσκρουσης, συσκευασίας επιπέδου πλακιδίων (wafer-level packaging) σημαντική ανάπτυξη · από πλευράς εφαρμογών, οι κινητές συσκευές, οι υπολογιστές υψηλών επιδόσεων (HPC) και οι τεχνολογίες 5G αναμένεται να συνεχίσουν να οδηγούν στην καινοτομία στη βιομηχανία OSAT.

Ο Cao Shilun, πρόεδρος της SEMI Taiwan, επεσήμανε ότι, σύμφωνα με στοιχεία της βάσης δεδομένων, η ένταση των επενδύσεων της συσκευασίας ημιαγωγών και των πωλητών δοκιμών στην προηγμένη τεχνολογία συσκευασίας και στις δυνατότητες δοκιμής τσιπ εφαρμογών 5G έχει αυξηθεί κάθε χρόνο.

Ενόψει αυτού, η βάση δεδομένων για τη διεξαγωγή δοκιμών σε πακέτα παγκόσμιου πακέτου outsourcing σε συνδυασμό με στοιχεία από την SEMI και την TechSearch International καλύπτει τη σύγκριση των εσόδων των 20 κορυφαίων κατασκευαστών outsourcing παγκοσμίως το 2017 και το 2018, καθώς και τις εγκαταστάσεις και τις τεχνολογίες του εργοστασίου της OSAT. Το πεδίο εφαρμογής της υπηρεσίας.

Αναφέρεται ότι η βάση δεδομένων καλύπτει τον κατάλογο των εργοστασίων στον εξωτερικό εξοπλισμό συσκευασίας και δοκιμών στην ηπειρωτική Κίνα, την Ταϊβάν, την Κορέα, την Ιαπωνία, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική.

Η έκθεση περιλαμβάνει τη θέση της υφιστάμενης μονάδας, την τεχνολογία και τις δυνατότητες κάθε μονάδας, τις υπηρεσίες συσκευασίας που παρέχει ο προμηθευτής και την τοποθεσία της συσκευασμένης μονάδας δοκιμών που σχεδιάζεται ή βρίσκεται υπό κατασκευή.

Η τεχνολογία συσκευασίας μπορεί να επηρεάσει άμεσα την απόδοση, την απόδοση και το κόστος των τσιπ. Για να κατανοήσουμε την ανάπτυξη σχετικής τεχνολογίας δοκιμών πακέτων, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τις υπηρεσίες που παρέχονται από τους πωλητές σε διάφορες περιοχές. Έτσι, το επίκεντρο της έκθεσης είναι ότι η βάση δεδομένων καλύπτει περισσότερες από 120 εταιρείες και 360 εργοστάσια παγκοσμίως. τεχνολογία δοκιμών που παρέχεται από περισσότερες από 200 εγκαταστάσεις εγκαταστάσεων. και CSPs leadframe που παρέχονται από περισσότερες από 90 μονάδες.

Η SEMI σημείωσε ότι όλα τα υλικά στην παγκόσμια βάση δεδομένων για τα πακέτα δοκιμαστικών μονάδων που έχουν ανατεθεί σε εξωτερικούς συνεργάτες συλλέχθηκαν από την SEMI και την TechSearch International. Οι εξουσιοδοτήσεις υποβολής αναλύονται σε ενιαίες και πολλαπλές χρήσεις.