Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι η Huawei έχει ξεκινήσει έρευνα και ανάπτυξη 6G. Η Samsung LG εισήγαγε αυτή τη σειρά.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις των καναδικών ΜΜΕ, η Huawei έχει αρχίσει να αναπτύσσει τεχνολογία 6G στο εργαστήριο R & D στην Οττάβα του Καναδά. Πρόκειται για μια τεχνολογία νέας γενιάς μετά από την τεχνολογία δικτύου 5G, αλλά δεν υπάρχει επί του παρόντος ενιαίο πρότυπο 6G και η έρευνα των 6G από μεγάλες εταιρείες είναι ακόμα στα σπάργανα.

Στον Καναδά, η Huawei έχει δημιουργήσει ένα προηγμένο κέντρο τεχνολογίας R & D στην Οττάβα. Είναι ένα από τα τέσσερα κέντρα R & D της Huawei. Σε περισσότερο από μια δεκαετία, η Huawei έχει αναπτύξει από κοινού νέες τεχνολογίες με 13 πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα στον Καναδά. Η Huawei έχει επενδύσει τουλάχιστον 50 εκατομμύρια. Ο Yuan χρηματοδότησε την πανεπιστημιακή έρευνα.

Προηγουμένως, ο ιδρυτής της Huawei Ren Zhengfei είπε ότι η επένδυση της Huawei στον Καναδά είναι τουλάχιστον μερικά δισεκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα νέα για την έρευνα 6G, επειδή η Huawei δήλωσε επίσης ότι δεν θα υπάρχει πραγματική τεχνολογία 6G που να αναφέρεται πριν από το 2030 και η βιομηχανία βρίσκεται ακόμα στην προ-έρευνα.

Όχι μόνο η Huawei, αλλά άλλοι κατασκευαστές έχουν επίσης ξεκινήσει έρευνα και ανάπτυξη 6G. Τον Ιούνιο, η Samsung Electronics αναδιοργανώθηκε στο κέντρο R & D και σχημάτισε ομάδα ειδικευμένη στην έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογίας επικοινωνιών 6G. Η LG Electronics έχει δημιουργήσει ένα ερευνητικό εργαστήριο 6G για να εξασφαλίσει την βασική τεχνολογία της κινητής επικοινωνίας 6G, συνεργάζοντας με το διάσημο Κρατικό Εθνικό Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας (KAIST).

Επειδή το 6G είναι 100 φορές ταχύτερο από το 4G LTE και 5 φορές ταχύτερο από το 5G, οι επιστήμονες λένε ότι θα ανοίξει μια νέα εποχή. Η Κίνα ανακοίνωσε ένα χάρτη πορείας για την επίτευξη της εμπορευματοποίησης 6G το 2030.