Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Παραδόθηκαν 7 νανομετρικές εντολές, τα έσοδα του Αυγούστου της TSMC ξεπέρασαν τα 100 δισεκατομμύρια

Η TSMC επωφελήθηκε από το νέο iPhone της Apple και το νέο μη-Ping εργοστάσιο δείκτη της Huawei και από την ενεργό ανάπτυξη στον κόσμο της 5ης γενιάς υποδομής κινητών επικοινωνιών (5G), οι 7nm παραγγελίες ξέσπασαν, τα σχετικά οφέλη θα εμφανιστούν τον Αύγουστο. Ο κλάδος είναι αισιόδοξος, τα ενοποιημένα έσοδα του Αύγουστο της TSMC αναμένεται να επανέλθουν στα 100 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ (το ίδιο κάτω), ανεβαίνοντας σε υψηλά επίπεδα σχεδόν 10 μηνών, ο μηνιαίος ρυθμός αύξησης είναι πάνω από 10% και το τρίμηνο Σεπτεμβρίου και 4ο που αξίζει τον κόπο. Ανυπομονώ.

Η TSMC δεν έχει σχολιάσει ποτέ την παραγγελία ενός πελάτη και τα εκτιμώμενα οικονομικά μεγέθη του κλάδου, υπογραμμίζοντας ότι τα στοιχεία ενοποιημένων εσόδων του Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν στο Ming (10). Ωστόσο, ο Liu Deyin, πρόεδρος της TSMC, δήλωσε δημοσίως ότι η προβολή των παραγγελιών κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους ήταν όπως αναμενόταν. Ο κύριος λόγος είναι ότι η τεχνολογία διεργασίας 7-νανομέτρων οδηγεί τη βιομηχανία και η σημερινή χωρητικότητα είναι πλήρης, υποστηρίζοντας τη δυναμική της ανάπτυξης κατά το δεύτερο εξάμηνο. Η βιομηχανία πιστεύει ότι τα βασικά στοιχεία της TSMC είναι ισχυρά και αναμένεται να γίνει ο επικεφαλής διοικητής της αγοράς.

Τα ενοποιημένα έσοδα της TSMC τον Ιούλιο δεν αντανακλούν ακόμη την επίδραση της αιχμής, μια μικρή πτώση της τάξης του 1,3% από τον Ιούνιο. τα ενοποιημένα έσοδα του προηγούμενου Ιουλίου τα 544,461 δισεκατομμύρια γιουάν, μια πτώση περίπου 2% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, αλλά η ετήσια πτώση έχει σε μεγάλο βαθμό συγκλίνει από τους προηγούμενους μήνες. Το διψήφιο ποσοστό μειώνεται σε περίπου 2%. Καθώς οι μεταγενέστερες παραγγελίες αποστέλλονται, ο κλάδος είναι αισιόδοξος ότι ο σωρευτικός ετήσιος ρυθμός αύξησης των εσόδων αναμένεται να μετατραπεί σε θετικό.

Σύμφωνα με την ανάλυση της βιομηχανίας, οι παραγγελίες 7-νανομέτρων, όπως ο επεξεργαστής επόμενης γενιάς της Apple, τα κινητά τηλέφωνα HiSilicon και τα τσιπ κινητής τηλεφωνίας 5G, καθώς και επεξεργαστές ultra-micro γραφικών, επεξεργαστές ηλεκτρονικών σπορ και τσιπ server, τραβιούνται στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς. Ο χρόνος διεξαγωγής της διαδικασίας υπολογίζεται ότι είναι περίπου 50 ημέρες. Από τον Αύγουστο, η λειτουργία αναμένεται να παρουσιάσει ισχυρή δυναμική ανάπτυξης.

Η TSMC εκτιμά ότι τα ενοποιημένα έσοδα του τρέχοντος τριμήνου θα ανέλθουν σε 9,1 δισ. Δολάρια σε 9,2 δισ. Δολάρια, δηλαδή περίπου 18% σε τριμηνιαία βάση, με βάση τη συναλλαγματική ισοτιμία από 31 $ έως 1 $ ΗΠΑ, που αντιστοιχεί σε 282,1 δισεκατομμύρια NT έως 285,2 δισεκατομμύρια NT , Το ποσοστό κέρδους θα είναι επίσης καλύτερο από το δεύτερο τρίμηνο, το οποίο εκτιμά ότι τα συνδυασμένα έσοδα τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο θα αυξηθούν σημαντικά.

Η TSMC δήλωσε ότι παρά την υψηλή αβεβαιότητα της οικονομίας και του εμπορικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, ο παγκόσμιος ρυθμός κατασκευής 5G είναι ταχύτερος και νωρίτερα από ό, τι αναμενόταν και η είσοδος της σεζόν στην εποχή των έξυπνων τηλεφωνικών κλήσεων, οδηγώντας στη χρήση της χωρητικότητας των 7 νανομέτρων. Ο ρυθμός είναι πλήρης και η ζήτηση του πελάτη για τη διαδικασία των 5nm υπερβαίνει επίσης τις προσδοκίες. Αποφασίστηκε η αναβάθμιση των κεφαλαιουχικών δαπανών σε περισσότερα από 11 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, αλλά οι πραγματικές δαπάνες θα ανακοινωθούν στα μέσα Οκτωβρίου.

Η TSMC τόνισε ότι η εταιρεία έχει τεχνολογικό προβάδισμα και θα παρακολουθεί τις δραστηριότητες του επόμενου έτους. Ως απάντηση στη ζήτηση για 5G το επόμενο έτος, η εταιρεία θα συνεχίσει να προσλαμβάνει ταλέντα και να επεκτείνει τα εργοστάσια σε μεγάλη κλίμακα και οι κεφαλαιουχικές δαπάνες θα συνεχίσουν να αυξάνονται.